Atmosferden Çok etkilendim

Atmosferden Çok etkilendim

Konyaspor’un yeni transferi kaleci Abdülaziz Demircan, herkesin oynamak istediği bir takım olan Atiker Konyaspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, stadyumdaki atmosferden çok etkilendiğini söyledi

Avusturya'da devam eden birinci etap kamp hazırlıklarını değerlendiren Atiker Konyaspor’un yeni transferi kaleci Abdülaziz Demircan, "Kamplar her zaman olduğu gibi çok yorucu ve zevkli geçiyor. Çünkü kaynaşma açısından önemli. Ben yeni gelmeme rağmen burada tüm arkadaşlarımla hemen kaynaştım. Burada çok güzel bir ortam var. Her şey gayet iyi. Umarım bu kamp dönemi bizim adımıza iyi geçer ve yeni sezona en hazır şekilde gireriz" diye konuştu.

3 AYRI KULVARDA MÜCADELE EDECEĞİZ

Abdülaziz Demircan, yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere üç ayrı kulvarda mücadele verecek takımlarının başarılı olması adına ortaya bir hedef konulduğunu belirterek, "Hocamız bizimle yaptığı ilk toplantıda bize bir hedef koydu. Bizde o hedefe ulaşmaya çalışacağız. Sezonun genelinde 3 ayrı kulvarda toplamda 56-57 maçlık bu hedefimize ulaşmak için mücadele vereceğiz. Çok iyi bir sezon geçiririz. Geçen sezon olduğu gibi başarılı ve bize gönül veren taraftarlarımızı mutlu edecek, heyecanlandıracak bir sezon olmasını diliyorum" şeklinde görüş belirtti.

ATMOSFERDEN ÇOK ETKİLENDİM

Atiker Konyaspor'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekleyen kalecimiz Abdülaziz Demircan, "Çünkü Konyaspor'a gelmeyi herkes ister. Konyaspor takımı geçen sene elde ettiği başarı ile taraftarıyla ve Milli maçlarda yaptığı ev sahipliği ile herkesi adeta büyüledi. Bende o büyülenenlerden biriydim. 'Burada oynayabilir miyim?' diye düşünüyordum. Çok şükür bu bana da nasip oldu. Bende camiaya ve bana güvenenlere layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.