Atiker: Şehir sahiplenmeli

Atiker: Şehir sahiplenmeli

Konyaspor ikinci Başkanı Ömer Atiker, ligin ilk yarısını hedefledikleri yerde bitirdiklerini, lige verilen arayı da en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, başarılı grafiklerini sezonun ikinci devresinde de sürdüreceklerini ve Mayıs ayında Süper L

Pazartesi günü oynananacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan İkinci Başkan Ömer Atiker, "Sezonun ilk yarısını beklediğimiz ve hedeflediğimiz yerde kazasız-belasız iyi bir şekilde tamamladık. İlk yarıdaki çıkışımızı Gaziantep Belediye maçını kazanarak devam ettirmek istiyoruz. Yönetim Kurulu, teknik heyet ve oyuncu kadrosu olarak Bank Asya 1.Lig'de ikinci devrenin daha zorlu ve çetin geçeceğinin bilincindeyiz. Şehrin ve taraftarın artacağına inandığımız desteğiyle ikinci devreyi de başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum. Bunu da Mayıs ayının ilk haftasında şampiyon olarak Süper Lig'e çıkıp herkese göstereceğimiz kanaatindeyim. Bütün çalışmalarımız bu doğrultuda” dedi.

2010-2014 yıllarını kapsayan Naklen Yayın İhalesinin Türk futbolu adına büyük bir şans olduğunun da altını çizen  Atiker, "Yapılan ihalenin ciddi anlamda kulüplerin menfaatine olduğunu düşünüyorum. İhalede rekabetin olması da Türk futbolu adına çok güzel bir gelişmeydi. Rakamın 321 milyon dolar olmasıyla birlikte kulüplerin gelirlerinde de ciddi anlamda bir artış yaşandı. Bu da kulüplerin gelirler noktasında rahatlaması anlamına geliyor. Tek düşüncemiz sezon sonunda Bank Asya 1.Lig'den Süper Lig'e çıkarak ortaya çıkan bu güzel tablodan Konyaspor'un en iyi şekilde yararlanmasını sağlamaktır. İnşallah Süper Lig hedefimize ulaşarak Konyaspor'u borçlarından kurtarıp yoluna borçsuz bir şekilde ve daha sağlıklı bir yapıda devam etmesini sağlarız" diye konuştu.
Yarın oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının sadece Konyaspor açısından değil, şehir açısından da son derece önemli olduğuna dikkat çeken Atiker, “Gaziantep maçı Konyaspor için ne kadar önemliyse, şehir için de o kadar önemli. Dolayısıyla önemli bir sınavı şehirle birlikte vermek istiyoruz. Bunun için de yarın oynanacak olan Gaziantep maçına şehrin de ilgi göstermesini bekliyoruz. Bu şehrin Bank Asya’yı değil Turkcell Süper Ligi’ni hak ettiğini düşünüyorsak, bu şehirde yaşayan herkesin işin bir ucundan tutmasını istiyoruz. Çünkü, hem Konya hem de Konya’nın takımı Konyaspor iyi şeyleri hak ediyor” diyerek taraftarları maça davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.