Atiker Konyaspor’da  Hurtado beklentisi

Atiker Konyaspor’da Hurtado beklentisi

Atiker Konyaspor’un büyük beklenti içerisinde olduğu Paolo Hurtado’nun lige verilen 3 haftalık aranın ardından Başakşehir maçıyla birlikte forma giymesi bekleniyor. Devre arası kampında sakatlanan oyuncu iyileşerek takımla çalışmalara başlamıştı

Milli maç ve 31 Mart Seçimleri nedeniyle 3 hafta lig maçına çıkamayan Atiker Konyaspor, Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla ligin 27.haftasında deplasmanda konuk olacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına bugün yapacağı çalışma ile devam edecek . Yeşil-beyazlılarda teknik direktör Aykut Kocaman’ın Başakşehir maçına nasıl bir kadro ve taktik anlayışı ile çıkacağı merak edilirken sağ bekte Skubic’in cezalı olması ve sağ kanatta Ömer Ali’nin sakat olması Kocaman’ın elini kolunu bağladı. Uzun bir süreden beri sakat olan Hurtado’dan faydalanamayan Kocaman’ın Başakşehir maçında Perulu futbolcuyu ilk 11’de başlatması bekleniyor.

HASRET SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor’da sakatlık ve cezalı futbolcu kabusu sürüyor. Ligde son 7 haftada galibiyet yüzünü unutan Anadolu Kartalı’nda Başakşehir maçında birçok futbolcu forma giyemeyecek. Geçtiğimiz günlerde sakatlığı açıklanan Ömer Ali’nin yanı sıra sakatlığı süren; Mustaphe Yatabare, Fallou Diagne ve Mücahit Can Atalay ile kart cezası bulunan Nejc Skubic ile Volkan Fındıklı Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

SAĞDA BEK CEZALI KANAT SAKAT

Sağ bek mevkiinde Nejc Skubic’in kart cezalısı, sağ kanatta ise Ömer Ali Şahiner’in cezalı olması Aykut Kocaman’ın elini kolunu bağladı. Deneyimli teknik adamın sağ bekte kimi oynatacağı merak edilirken sağ kanatta ise Perulu futbolcu Paolo Hurtado’ya şans vermesi bekleniyor.

69 GÜN SAHALARDAN UZAK KALDI

Geldiğinden bu yana sık sık sakatlanan ve 10 Ocak 2019 tarihinde Antalya’da Konyaspor’un yaptığı devre arası kampında sakatlanan Paolo Hurtado 69 gün sahalardan uzak kaldı. Atiker Konyaspor’un ligde son oynadığı Çaykur Rizespor karşılaşmasında 59.dakikada Mücahit Can Akçay’ın yerine oyuna giren Perulu futbolcu gösterdiği performansla Aykut Kocaman ve teknik heyeti başta olmak üzere herkesi memnun etti. Lige verilen 3 haftalık arayı iyi değerlendiren Perulu futbolcu gece gündüz çalışarak eksiklerini kapattı.

KOCAMAN’DAN HURTADO AÇIKLAMASI

Aykut Kocaman, Çaykur Rizespor maçı sonrasında Hurtado ile ilgili açıklamalarda bulunarak Hurtado’nun takıma dönmesiyle rakip kaleye daha çok gideceklerini söylemişti. Kocaman, Hurtado ile ilgili açıklamaları şöyle: "Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip kalan maçlarımızı tamamlamak istiyoruz. Paolo Hurtado bu takıma katkı sağlasın diye alınmış bir oyuncu. Bugün 30 dakikalık bir süre aldı. Uzun bir sakatlıktan sonra sahalara döndü. Onun da katılımıyla lige verilen arayı da en iyi şekilde kullanıp kalan haftalarda kaleye daha çok giden, daha hızlı giden bir takım hüviyetine bürüneceğimize inanıyorum." Aykut Kocaman’ın Başakşehir karşılaşmasında sağ kanatta Ömer Ali’nin sakatlanmasıyla oluşan açığı Paolo Hurtado’yu oynatarak kapatması bekleniyor.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum