Atiker Konyaspor berabere kalıyor

Atiker Konyaspor berabere kalıyor

Süper Lig’de son dönemde oynadığı karşılaşmalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Atiker Konyaspor beraberlik istatistiği ile de dikkat çekti.

 

Atiker Konyaspor son haftalarda gösterdiği performansla 3 puana hasret kaldı. Ligdeki son galibiyetini 19. haftada Antalyaspor’u 2-0 yenerek alan Atiker Konyaspor, sonraki 7 maçta 4 beraberlik ve 3 yenilgiyle 4 puan alabildi. Süper Lig’de son dönemde oynadığı karşılaşmalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Atiker Konyaspor beraberlik istatistiği ile de dikkat çekti.

Atiker Konyaspor son haftalarda aldığı beraberliklerle  ligde en fazla berabere kalan 2. Takım konumuna geldi. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 26 maçta 11 beraberlik alarak  Bursaspor’un ardından en fazla beraberlik alan takım olarak göze çarptı.  26 maçta 13 beraberlik alan Bursaspor  28  puanla 15. sırada yer alıyor. Atiker Konyaspor  iç sahada oynadığı  12 maçta 4 beraberlik alırken dış sahada  oynadığı 13 maçta ise 7 beraberlik  aldı. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada Bursaspor, Beşiktaş, Yeni Malatya ve Göztepe maçlarında sahadan 1 puanla ayrıldı. Atiker Konyaspor deplasmanda ise Antalyaspor, Çaykur Rizespor,  Sivasspor,  Galatasaray,  Akhisarspor, Bursaspor ve  Fenerbahçe takımları ile berabere kaldı.  Ligde Bursaspor 13 beraberlikle  bu alanda ilk sırada yer alırken Atiker Konyaspor 2. Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve  Erzurumspor ise 10 beraberlikle bu alanda 3. Sırada bulunuyor   

RAKİP KAYBETMİYOR

Atiker Konyaspor’un rakibi Medipol Başakşehir, ligin en zor kaybeden takımı olarak göze çarpıyor.

Medipol Başakşehir, tarihinin en iyi sezonunu yaşıyor. Turuncu-lacivertli ekip, özellikle ligin en zor kaybeden takımı olarak göze çarpıyor. İstanbul ekibi, Süper Lig’de 26 haftalık süreçte sadece 2 kez mağlup oldu.

Başakşehir bu yenilgileri, 2. haftada deplasmanda Kasımpaşa ve 14. haftada sahasında Sivasspor karşısında aldı.Süper Lig’de 58 puanla lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.