Atatürk İ.Ö.O şampiyon oldu

Atatürk İ.Ö.O şampiyon oldu

17-31 Mayıs tarihlerinde yapılan turnuvaya Üzümlü Ş.M.Ü.K.İ.Ö.O, Bahçelievler Kasapoğlu İ.Ö.O, A.Rıza Celepoğlu İ.Ö.O, Atatürk İ.Ö.O, Özel Gönül İ.Ö.O, Cumhuriyet İ.Ö.O,

Ali Akkanat YİBO, TOKİ İ.Ö.O, Eşrefoğlu İ.Ö.O ve Doğanbey İlköğretim Okulu olmak üzere toplam 10 okul katıldı. Pazartesi günü Beyşehir Olimpiyat Halı Sahada oynanan final maçıyla turnuva sona erdi. Turnuvanın final maçında Atatürk İlköğretim Okulu ile A. Rıza İlköğretim Okulu karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı 4-2 kazanan Atatürk İlköğretim Okulu turnuva birincisi oldu.

Final maçının ardından düzenlenen kupa törenine Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mahmut Göçüncü ve okul yöneticileri katıldı.
Turnuvada birinci olan takıma madalyasını veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen, müsabakaların centilmence tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle turnuvaya katılan tüm okullarımızı, öğrencilerimizi ve bunları çalıştıran öğretmenlerimizi ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Başta bu turnuvada oynayan gençleri tebrik ediyorum. Okullar arası öğrenciler arası birleşme ve dayanışma, dostlukları pekiştirme anlamında güzel olaylar gerçekleşti. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum. Sizler centilmence öğrenciye yakışır şekilde davranışlarınızı bu şekilde olduğu gibi sürdürmeye devam edin. Gerçekten birbirinizi kırmadan, üzmeden ve incitmeden güzel bir turnuva çıkardınız. Dilerim buradan sonraki maçlar ve bundan sonraki çalışmalarınız böyle centilmence olur. Hepinize başarılar diliyordum. Önümüzdeki yaz tatili boyunca ve sınavlarınız boyunca başarılar diliyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.