Ataman: Yılmadık yılmayacağız

Ataman: Yılmadık yılmayacağız

Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü sezonun ilk karşılaşmasından bu tarafa rakip takımlar karşısında üstünlük sağlayamadı.

Bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde zor bir fikstür ile karşılaşan mavi-beyazlı ekip ilk maçlarında zorlu takımlarla mücadele etti. Rakiplerine karşı üstünlük sağlayamayan Diltaşspor sadece Galatasaray deplasmanında rakibinden 2 set alarak hanesine 1 puan yazdırmayı başardı. Son olarak Maliye deplasmanına çıkan Diltaş ekibi burada da sahadan eli boş ayrıldı. Ankara’da oynanan maçın ardından basın açıklaması yapan Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, “ Biz 1. Lige kendi çabamızla gelen takımız. Diltaş SK. 5. yılı içersinde 1. Ligde yer alıyorsa bunun olumlu yönlerine bakmak gerekir. Bizler bu lige güçlü rakiplerimiz olacağını bilerek başladık ve devam ediyoruz. Şimdiye kadar bizden desteklerini esirgemeyen Diltaş Eğitim Kurumları bundan sonra da desteklemeye devam edecektir. Maçlarımızda galibiyet alamamamızın pek çok sebebi var. Bunları en aza indirgeyerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu da bir gerçek ki şimdiye kadar çeşitli basın kuruluşlarından olumlu eleştiri ve manevi destek gördük ancak Ankara’da oynadığımız maçın ardından eleştiriler yapıcı değil yıkıcı oldu. Biz her zaman eleştirilere açık bir takım olmamıza rağmen oyuncularımızın değilde taraftarımızın haksız yere eleştirilmesine son derece üzüldük. Takımımızı desteklemeye gelen taraftarlarımız ise 30 yılını eğitime adamış köklü bir kurumun içinde yer alanlardır. Onlara yönelik gerçek dışı ağır eleştiriler beni ve oyuncularımı son derece üzdü. Dilerim ki bir daha böyle asılsız hareketlerin sonucunda olumsuz eleştirilere maruz kalmayız. Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın da bu konuda ne derece duyarlı olduğunun bilincindeyiz. Bu yola hep birlikte çıktık ve devam edeceğiz. Gerek Konya voleybol severlerin ve gerekse tarafsız haber yapma ilkesine bağlı basın mensuplarının desteklerini en az Diltaş Eğitim Kurumları’nda yer alan taraftarlarımız kadar yanımızda hissetmek istiyoruz. Ayrıca sizlerle birlikte Konya’mıza yakışır maçlara imza atmak istiyoruz.” açıklamasını yaptı.

Öte yanda Tele Dünyas Türkiye Kupası 12. karşılaşmalarının kuraları çekildi. Tofaş’ı yenerek tur atlayan temsilcimiz Diltaş’ın rakibi Halk Bankası oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.