Ataman: İddialı hazırlanıyoruz

Ataman: İddialı hazırlanıyoruz

Diltaş Eğitim Kurumları ve Dittaşspor Kulüp Başkanı Mehmet Ataman, yaptığı yazılı açıklamada geçtiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahçe maçından sonra antrenörleri İsmail Kırıcının yaptığı açıklamaların bazı basın kuruluşlarında eksik yer aldığını belirtti.

Eksikliğin, konunun tam anlaşılmasına mani olduğunu kaydeden Ataman açıklamasına şöyle devam etti: “Bunun için ek açıklamaya gerek duyulmuştur. Öncelikle Fenerbahçe Spor Kulubü’nün kadrosunun birinci oyuncudan onikinci oyuncuya kadar çok kaliteli olduğu cümlesi oldukça iddialıdır. Nitekim esame listeleri incelendiğinde Fenerbahçe Spor Kulubü’nün listesinde PAV takımdan kadroya alınan Erden Çevikel, bu yıl ancak bir maçta yer alan Cengizhan Kartaltepe, 1-2 maçta oyuna girip çıkma şansı bulan İ. Cem Kurtar ve 1-2 maç oynama şansı bulan yedek pasör Burak Yavuz ve orta oyuncu Emre Batur’dan oluştuğu gözlemlenmektedir.

Bu oyunculardan Emre Batur hariç diğerlerinin bırakın Fenerbahçe Spor Kulubü Voleybol takımını transfer edildikleri kulüplerinde bile son yıllarda direkt olarak oynamamışlardır. Oysa Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü listesinde yer alan 13 oyuncunun onunda her maçta sürekli olarak yararlanmıştır. Bu sebeple yedek oyuncu sıkıntısı yaşamamız söz konusu bile olamaz. Ancak iki oyuncumuzun uzun süreli sakatlığı ve bir oyuncumuzun da cezalı olması Fenerbahçe maçında sıkıntı çekmemize sebep olmuştur. Bugün itibari ile sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmamaktadır. Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçına tam kadro ile iddialı bir şekilde hazırlanmaktayız. Bu maçta da Fenerbahçe maçında olduğu gibi değerli taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.