Atamalar Resmi Gazete'de

Atamalar Resmi Gazete'de

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğünde boş bulunan yönetim kurulu üyeliğine (Hazine) Sefa Sadık Aytekin atandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim...

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğünde boş bulunan yönetim kurulu üyeliğine (Hazine) Sefa Sadık Aytekin atandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirliğine Alaattin Ünüvar atandı. Bakanlık Müşavirleri Ahmet Muhtaroğlu ile İmad Erdoğan başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Et ve Süt Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına İstanbul İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kasım Piral atandı. Açık bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğine Üzeyir Tekin getirildi.

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Serhad Akcan başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Millî Eğitim Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Ersin Balcı’nın atandı.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Denetleme Kurulu üyeliğine Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Duman’ın atanması 4144 sayılı Kanunla onaylanan 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kırgız Cumhuriyeti Hükümeti Arasında, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Kurulmasına Dair Anlaşma'nın 7. maddesi ve Tüzüğü’nün 6. maddesi gereğince uygun görüldü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.