Astım Hastası Kızın Ağzını Bantlayarak Hırsızlık Yapan Zanlı Yakalandı

Astım Hastası Kızın Ağzını Bantlayarak Hırsızlık Yapan Zanlı Yakalandı

Hırsızlık amacıyla girdiği evde bulunan genç kızın ellerini ve ağzını bağlayarak hırsızlık yapan zanlı, polis operasyonuyla yakalandı. Genç kızın 'Astım hastasıyım, ağzımı bantlama' dediği, hırsızlık zanlısının da emniyette...

Hırsızlık amacıyla girdiği evde bulunan genç kızın ellerini ve ağzını bağlayarak hırsızlık yapan zanlı, polis operasyonuyla yakalandı. Genç kızın 'Astım hastasıyım, ağzımı bantlama' dediği, hırsızlık zanlısının da emniyette verdiği ifadesinde, evden dizüstü bilgisayar ve telefonu aldıktan sonra kaçtığını ancak 4 ayrı hırsızlık olayına da karıştığı söylediği öğrenildi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Anıt Sokak'ta geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen olayda, bir süre önce babasından boşanan annesi Hacer D. ile yaşayan K.Ö., annesi çalışmak için işe gidince 3'ncü kattaki evlerinde odasında diz üstü bilgisayar ile oynarken uykuya daldı. K.Ö., bir ara evde duyduğu sesler üzerine uyanınca bir anda karşısında balkondan içeri giren hırsız ile karşılaştı. Önce zanlı tarafından darp edildiği ileri süren genç kız, daha sonra oturtulduğu sandalyeye ellerinden ve ayaklarından koli bandı ile bağlandı. K.Ö., ağzını da kapatmak isteyen hırsıza, iddiaya göre "Ben astım hastasıyım. Ağzımı kapatırsan yaşayamam" dedi. Evde bulunan dizüstü bilgisayar ve cep telefonunu alan hırsız kaçarken, oturduğu sandalyeden elinin birini çözüp kurtulmayı başaran K.Ö., komşularından yardım istedi.

Cumhuriyet savcısı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olaya karışan zanlıyı tespit etmek amacıyla evin çevresindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan görüntü analizlerinin ardından olayı N.K.'nın işlediğini belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi’nde yakaladı. Sorgulamasında 4 ayrı hırsızlık yaptığını itiraf eden zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.