Asla rehavete kapılmayacağız

Asla rehavete kapılmayacağız

Tarsus İdmanyurdu deplasmanından 6-1 gibi tarihi bir galibiyetle dönen Anadolu Selçukspor’da yüzler gülüyor.

Tarsus İdmanyurdu deplasmanından 6-1 gibi tarihi bir galibiyetle dönen Anadolu Selçukspor’da yüzler gülüyor. Teknik patron Abdurrahman Baysangur, “Bu galibiyet bize önümüzdeki maçlar için bir moral ve motivasyon oldu. Yine de rehavete kapılmadan devam etmemiz gerekiyor. Farklı galibiyetler bizi aldatmamalı” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da deplasmanda Tarsus İdmanyurdu karşısında alınan 6-1’lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

BAYSANGUR’DAN REHAVET UYARISI

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Abdurrahman Baysangur Tarsus İdman Yurdu karşısında alınan tarihi galibiyeti değerlendirdi. Baysangur rehavet uyarısı yaparak, “Bu maç aslında bize takımın doğru yolda olduğunu gösterdi. Bu galibiyet bize önümüzdeki maçlar için bir moral ve motivasyon oldu. Yine de rehavete kapılmadan devam etmemiz gerekiyor. Farklı galibiyetler bizi aldatmamalı. Çok iyi bir yolda ilerliyoruz ve bu başarının devam edeceğine takım olarak inanıyoruz.” Dedi.

RAKİP PERFORMANSIMIZA ŞAŞIRDI

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur zor bir deplasmana gittiklerini bildiklerini ancak Ümraniye karşısındaki oyunlarının kendilerini ümitlendirdiğini söyledi. Baysangur oyuna etkili başladıkları ve rakibin performansları karşısında şaşırdığının altını çizerek, “ Ümraniye karşısında oynadığımız oyun bizi ümitlendirmişti. Ligin lider takımı karşısında berabere kalmak kolay değildi ve bizde pozisyon vermeden pozisyon bularak berabere kalmıştık. Tarsus karşısına da bu ümitle çıktık. Oyuna tempolu başlayan bizdik ve Tarsus İdman Yurdu bizim performansımız karşısında şaşkınlığa uğradı. Bulduğumuz pozisyonları da çok iyi değerlendirerek daha 11. dakikada maçı 3-0’a getirdik. Üç gol art arda yiyen rakibimiz demoralize oldu ve şoka girdi. Çünkü onlarda hiç beklemediği bir rakiple karşılaştılar. Daha sonra bulduğumuz iki gol ilk yarıyı 5-0 önde kapatmamızı sağladı. İkinci yarıda ise genel olarak skoru koruma adına oynadık. Rakip 5-0’ın etkisiyle sürekli baskı yaptı ve baskılar hatayı beraberinde getirdi. Bir gol buldular, oyunu korumak için oynadığımıza rağmen bir golde biz bulduk ve düşük averajımızı yükseltmek için bir avantaj oldu. Bizimle aynı hedefte olan rakibe karşı iyi bir mücadele vererek kazandık.”

TAKIMDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

Abdurrahman Baysangur  ikinci yarı kamp döneminde birlik ve beraberliğin arttığına dikkat çekerek “Takımda çok şey değişti. Oyuncular birbirine alıştı, birlik beraberlik olgusu oturdu. Kapasitesi yüksek oyuncularımız var. Yine goller atarak ligde çok daha üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz. İkinci yarıya damga vuran takım olacağımıza inanıyorum.” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.