ASKON Konya Şubesi istişare toplantısı yaptı

ASKON Konya Şubesi istişare toplantısı yaptı

ASKON Konya Şubesi (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) faaliyetlerinin sunumu, hedefleri ve gelecek dönem faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere çeşitli sektörlerinden oluşan 60 iş adamı ve yönetim kurulunun katılımı ile Dedeman Ote

Programda konuşan Şube Başkanı Yakup Yıldırım, ASKON Konya Şubesi’nin her geçen gün güçlendiğini belirterek, “ASKON, ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için haklı zenginlikler üreten bir kuruluştur” dedi.
Şube olarak en başta, düzenli olarak üyeleri ziyaret ederek fikir alış-verişinde bulunarak, dertlerini ve mutluluklarını paylaştıklarını ifade eden Yıldırım, üyelere yönelik düzenledikleri eğitim seminerleri ve yurt dışı iş gezileriyle kendilerine katkıda bulunduklarını da aktardı.
Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından olan Selçuk Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirecekleri işbirliği çerçevesinde çalışmalar yaptıklarını anlatan Yıldırım, üyelere akademik bilgi sağlandığını söyledi. Yıldırım ayrıca ulusal ve yerel düzeyde konuklar çağırarak konferanslar düzenlediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.