ASKF’den teşekkür ziyareti

ASKF’den teşekkür ziyareti

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz hafta Çumra’da meydana gelen olayda sağduyulu bir yaklaşım göstererek sakatlanan futbolcuya gerekli müdahaleyi yapan diş hekimi Ali Ayrancı’yı ziyaret ederek

 Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri  geçtiğimiz hafta  Çumra’da meydana gelen olayda sağduyulu bir yaklaşım göstererek sakatlanan futbolcuya gerekli müdahaleyi yapan diş hekimi Ali Ayrancı’yı ziyaret ederek teşekkür etti. 

 Geçtiğimiz hafta Çumra’da oynanan Ç.ÇumraBelediyespor-Ilgın Belediyespor U-19 müsabakası sırasında Ilgın Belediyespor'un 1998 doğumlu genç sporcusu Muammer Eriş maç içinde sakatlandı. çenesine talihsiz bir diz darbesi alan gencin Çenesi kırıldı ve dişi düştü. Yaşanan bu talihsiz olay sonrası genç sporcuya ilk müdahaleyi Diş Hekimi Ali Ayrancı yaptı ve sporcunun sağlığına bir an önce kavuşmasına yardımcı oldu. Ali Ayrancı ile birlikte ev sahibi takım yöneticileri de genç sporcuyla yakından ilgilendi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu sağduyulu davranan Diş Hekimi Ali Ayrancı ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor yönetimini ziyaret ederek teşekkür etti.  

Ziyarette; Federasyon Başkanı Remzi Ay, Mali Sekreter Faruk Hatipoğlu, Eğitim Sekreteri İbrahim Karabacak, Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Tahir Taşyüz ile birlikte Ç.ÇumraBelediyespor Başkanı Ömer Yıldırım, As Başkan Hasan Türk, Muhasip Mustafa Ünal ve diğer yöneticilerle Polikliniği ziyaret ederek Ali Ayrancı’ya teşekkür etti.  Heyet ziyaret sonrasında Ç.ÇumraBelediyespor'un ilçede oynanan maçı öncesi her iki takım yönetici, antrenör ve oyuncuları ile maçın hakemlerine başarılar diledi.

Ayrıca Ilgınspor heyeti de Muammer Eriş'i evinde ziyaret etti.  Ilgın Belediyespor Başkanı Halil İbrahim Oral ve Ilgın Belediyespor Antrenörü Ayhan Paşa  sporcuyu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu Ayhan Paşa, sporcularının hafta içi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kontrollere götürdüğünü ifade ederek, zamanında ve doğru müdahale yapıldığı için Muammer'in en kısa zamanda aralarına döneceğini belirtti

ABİDİN KURT merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.