ASKF’den spor dışında bir güzellik

ASKF’den spor dışında bir güzellik

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu sporun dışında güzel bir organizasyona imza atarak 300 fidanı toprakla buluşturdu

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu sporun dışında bir başka faydalı organizasyona ev sahipliği yaptı. Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri  Konya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Federasyona tahsis edilen Dokuz beldesinde 300 fidanı toprakla buluşturdu.  Ağaç diki etkinliğinde Federasyon Başkanı Remzi Ay’ı , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şube Müdürü Tamer Songur, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Atiker Konyaspor ile Anadolu Selçukluspor yöneticileri, Konya Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri,  amatör spor kulübü yöneticileri  ve taban birlikleri yalnız bırakmadı.  Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından gerçekleştirilen bu organizasyon  sonunda  ağaç dikimine katılan misafirlere pilav ikramı gerçekleştirildi.

ASKF OLARAK TÜM GÜZEL İŞLERE DESTEK OLACAĞIZ

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkanı Remzi Ay, sadece spor demeyip  Konya için faydalı ve  güzel tüm organizasyonlara destek olacaklarını ifade etti. Ay, “Bir sezon boyunca hep sporla ilgilendik ve sezon sonuna ulaştık. Konya ASKF olarak sadece sporla değil, Konya’mıza ne gibi katkılarda bulunabiliriz diye düşündük, en önemli görevlerimizden birinin Konya’mızı yeşillendirmek. Biz de Konya’mızın yeşillenmesine katkıda bulunmak için bu ağaç dikim organizasyonunu gerçekleştirdik. Burada Orman Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Orman Bölge Müdürlüğümüzle birlikte yaptığımız bu çalışmayı önümüzdeki yıllarda daha da genişleterek, bu yeşillendirme çalışmalarında inşallah hep birlikte oluruz. Sadece spor demeyip ağaç dikme kampanyalarında ve çeşitli etkinliklerde Konya ASKF hep olacaktır. Hep beraber güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Hepimizin burada ağaçları oldu. Birlikte güzel işler yaptık.” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.