Asiad’tan Başkan Yaşar’a Onursal Üyelik

Asiad’tan Başkan Yaşar’a Onursal Üyelik

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Fethi Yaşar kimliğinin kendileri için çok önemli...

Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Fethi Yaşar kimliğinin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Aydın, "Sizin sivil toplum kuruluşlarına verdiğiniz önemi bilmeyen yok. Uzlaşmacı tutumunuz, birlik ve bütünlüğe verdiğiniz önem ve tecrübeleriniz bize yol gösteriyor." diye konuştu. Aydın, Fethi Yaşar’a ASİAD’ın onursal üyelik şiltini de takdim etti.

Kalabalık bir heyetle Yenimahalle Belediyesi’ni ziyaret eden ASİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Yaşar’la sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, konuklarıyla yakından ilgilenerek tek tek tanıştı. ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın ve üyelere başarı dileklerinde bulunan Yaşar, "Bu kadar genç bir ekibin el ele verdiği ASİAD’ın başarılı çalışmalar yapacağına hiç şüphem yok." dedi. İslam ülkelerinde yaşanan acı olaylara değinerek "Türkiye’nin o durumlara düşmemesi için üretmekten başka çaresi yok. Milli gelirin artması, refahın yükselmesi için tarım, sanayi ve hizmet sektöründe üretmek zorundayız. Bu noktada sizlere önemli görevler düşüyor." diye konuştu. STK’ların demokrasinin gelişmesine büyük katkı sağladığını da kaydeden Yaşar, "Eleştirmekten çekinmeyin. Doğru bildiğinizi söyleyin ki kazanan ülkemiz, toplumumuz olsun." diyerek STK’lara destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın ise ziyaret hakkında bilgiler vererek, "Bizi buraya bu kadar kalabalık bir heyet olarak getiren size olan sevgimiz." dedi. ASİAD’ın yeni dönem projelerinden bahseden Aydın, sokak çocukları ve madde bağımlısı çocuklar için hayata geçirecekleri projeden bahsederek bu çalışmada Yenimahalle Belediyesi ile de işbirliği yapmak istediklerini ifade etti.

Ziyarettin sonunda Aydın, Yaşar’ı onursal üyeleri olarak görmekten büyük mutluluk duyacaklarını kaydederek Yaşar’a ASİAD’ın onursal üyelik şiltini takdim etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.