Arslan ailesinin mutlu günü

Arslan ailesinin mutlu günü

Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, oğulları Ali Emir ve Bayram Eymeni sünnet ettirdi. Tayat Düğün Salonunda gerçekleşen sünnet düğününe çok sayıda davetli katıldı

Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan, oğulları Ali Emir ve Bayram Eymen’i sünnet ettirdi. Tayat Düğün Salonunda gerçekleşen sünnet düğününe çok sayıda davetli katıldı
Merhaba İletişim Yayıncılık A.Ş. ve Konya Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı, Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi ve Basın İlan Kurumu Yönetim Kurumu Üyesi Mustafa Arslan ve eşi Nazife Arslan’ın oğulları Ali Emir ve Bayram Eymen dün düzenlenen düğün töreni ile erkekliğe ilk adımlarını attı. Arslan ailesini bu mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Milletvekilleri, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, iş adamları,  gazeteciler, yakınları ve dostları sünnet düğününe katılarak, erkekliğe ilk adımı atan Ali Emir ve Bayram Eymen’i tebrik etti.
ARSLAN AİLESİNİN ÇİFTE MUTLULUĞU
Ali Emir ve Bayram Eymen’in sünnet düğününde ayrıca Şükrü Arslan, Hüseyin Arslan ve Mustafa Arslan’ın ağabeyi Bayram Arslan için de Hacdan dönüşü nedeniyle yemek verildi. İki sevinci bir arada yaşayan Arslan ailesinin mutluluğu ise görülmeye değerdi. Tayat Düğün Salonunda gerçekleşen yemekte konuklara geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.
SÜNNET ÖNCESİ OKULDA EĞLENCE
Düzenlenen düğün öncesinde Ali Emir ve Bayram Eymen önceki gün gerçekleştirilen programda arkadaşları ve ailesi ile bir araya geldi. Düzenlenen etkinlik Niyazi Usta İlköğretim Okulu’nda yapıldı. Etkinliğe Ali Emir ve Bayram Eymen’in sınıf, mahalle, İdmanyurdu Spor Kulübü’nde basketbol oynayan Ali Emir’in takım arkadaşları ve aileleri katıldı. Düğün merasimi öncesinde düzenlenen eğlencede minikler, Ramazan Danış ve ekibi tarafından çeşitli etkinliklerle güzel dakikalar geçirdiler. Danış’ın tertip ettiği bir takım yarışlar ile başlayan etkinlik, Hacivat-Karagöz gösterisi, kukla gösterileri ve ilizyon gösterileri ile sona erdi. Etkinliğin sonunda sahneye çıkan Ali Emir, Bayram Eymen ve minik arkadaşları çalınan oyun havasında gönüllerince eğlendiler.
HABER MERKEZİ
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.