Arif Çelik: İkinci yarı farklı olur

Arif Çelik: İkinci yarı farklı olur

Torku Konyaspor'un eski yöneticilerinden Arif Çelik, yeşil-beyazlı ekibi Antalya'da misafir etti. Çelik, yemekte yaptığı konuşmada, Kartal'ın ikinci yarıda üst sıralara çıkacağının altını çizdi

Devre arası hazırlık kampı için Antalya'da bulunan Torku Konyaspor'da, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular ile personeli Antalya'da ikamet eden Eski Başkan Yardımcılarından Arif Çelik yemekte misafir etti

Arif Çelik'in verdiği yemeğe Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcılarından Güven Öten, Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Şanlı ve Prof.Dr. Ahmet Ak ile birlikte teknik direktörü Aykut Kocaman, antrenörler, oyuncular ve peronelimiz katıldı.

Yemeğin sonunda kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, artık Antalya'da yapılan devre arası kamplarında bir gelenek haline gelen yemekte kendilerini ağırlayan Eski Başkan Yardımcılarından Arif Çelik'e teşekkür ederken, takımın sezonunun ikinci devresinde göstereceği başarılı performans ile ligde hak ettiği üst sıralara doğru tırmanacağına inandığını söyledi.

210.20150119104939.jpg

Eski Başkan Yardımcılarından Arif Çelik'te, Konyaspor'un kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ve ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ilk yarıda yaşanan sıkıntıların ikinci devrede yaşanmaması ve yeşil-beyazlı ekibin mutlaka üst sıralara tırmanacağını söyledi. Çelik, ilk yarıda zaman zaman şanssız maçlar kaybedildiğini belirterek, ikinci yarıda yapılacak takviyelerle daha iyi sonuçlar alınacağına dikkat çekti. Çelik, “Konyaspor bizim için çok önemli. Dolayısıyla da bu takımın başarılı olması ve şehri en iyi şekilde temsil etmesi bizleri gururlandırır. Ben iyi oyunculardan kurulu bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle Aykut Kocaman'ın önderliğinde de ikinci yarıda farklı bir Konyaspor izleyeceğimizin altını çiziyorum. Konyaspor'lu taraftarlar takıma destek verirlerse, Türkiye'nin en güzel stadına yakışan sonuçların geleceğini düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.