Arıcı’dan TFFHGD Konya Şubesi’ne ziyaret

Arıcı’dan TFFHGD Konya Şubesi’ne ziyaret

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı, Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Konya Şubesi’ne ziyarette bulundu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı, Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Konya Şubesi’ne ziyarette bulundu. Genel Başkan Abdurrahman Arıcı’yı Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya, TFFHGD Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Himyeri, Konya hakem ve gözlemcileri karşıladı. Şube başkanı Deniz Çoban Aynı Saatlerde Kayserispor-Denizlispor müsabakasında görevli olduğu için ziyarette bulunamadı

TFFHGD Konya Şubesi Toplantı Salonu’nda Konya hakem ve gözlemcileriyle bir araya gelen Genel Başkan Arıcı, burada bir de konuşma gerçekleştirdi. Türkiye’de hakemlik camiasını yukarılara taşımak için çaba sarf ettiklerini belirten Arıcı, “Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanlığı görevine merhum Hasan Doğan döneminde başlamıştım. O dönemden bu güne kadar da hakemlik camiasına elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştım. Dernek olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmelerimiz oluyor. Biz hakem ücretleri ve talimatlar konusunda görüşlerimizi belirttik ancak TFF tarafından henüz somut adımlar atılmadı. Hakem ücretlerine yapılan zammın sadece Süper Lig hakemlerine değil alt klasmanlara da yapılmasını istedik. Tabi Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde pek fazla hakem kökenli arkadaşımız olmadığı için bu girişimlerimiz sonuçsuz kalabiliyor. 2015 yılında TFF’nin genel kurulu olacak. Bu kurulda hakemlik müessesesine katkı sağlayabilecek, hakem kökenli arkadaşlarımızı TFF bünyesine kazandırmaya çalışacağız. Bizim istediğimiz tek şey, hakemlik camiasını belli mertebelere getirmektir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.