Arena'da aslan avı

Arena'da aslan avı

Torku Konyaspor, bugün seyircisinin desteğiyle Galatasaray’ı da yenerek iç sahada yenilmezlik ünvanını sürdürmeyi amaçlıyor

 
Torku Konyaspor, bugün seyircisinin desteğiyle Galatasaray’ı da yenerek iç sahada yenilmezlik ünvanını sürdürmeyi amaçlıyor. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Süleyman Abay yönetecek.
 
Torku Konyaspor, bugün şampiyon adaylarından Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Takımda 2 eksik var. Parola: 3 puan. Konya Büyükşehir Torku Arena’da oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak ve İstanbul bölgesinden Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yaparken, maçın dördüncü hakemi Emre Altun.
 
Süper ligde, 16 puanla 8. sırada yer alan Torku Konyaspor, bugün seyircisinin desteğiyle Galatasaray’ı da yenerek iç sahada yenilmezlik ünvanını sürdürmeyi amaçlıyor. Yeşil-beyazlı takımda bu karşılaşmanın hazırlıkları dün basın ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilene taktik antrenmanla tamamlandı. 
 
Torku Konyaspor’da, Galatasaray maçı öncesi moral iyi. Tüm camia galibiyette birleşti. Takımda iki eksik var. Sakat olan Marica ve Mehmet Güven bugün forma giyemeyecek. Karşılaşmanın biletleri bugün de 10 ila 100 TL arasında değişen ücretlerle stat gişelerinden ve kule site satış noktasından devam edilecek.  Kartallar bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Belec- Tolga, Selim, Kokaloviç, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Uğur İnceman- Ömer Ali, Hleb, Djalma- Hasan Kabze.
 
Torku Konyaspor ile Galatasaray, bugün 27. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanana maçlarda Torku Konyaspor 2, Galatasaray 20 kez sahadan 3 puanla ayrılırken, 4 maçta da eşitlik bozulmadı. 
 
İstanbul bölgesi hakemi Süleyman Abay ise, Konyaspor’un bu sezon ikinci maçına çıkacak. Abay, 4. hafta da oynanan ve 1-1 sonuçlanan Kayseri Erciyesspor maçında da düdük çalmıştı. Süleyman Abay, Kartal’ın  geçen yıl Akhisar maçını yönetmişti. 
Öte yandan, sakatlığı nedeniyle Almanya'da ameliyat olan ve Stuttgart'taki bir klinikteki tedavisinin ardından Çarşamba gecesi Konya'ya dönen Rumen futbolcu Ciprian Marica antrenmanlara tesislerde yeniden başladı. Antrenör Alper Aşçı gözetiminde fitness salonunda belirlenen program dahilinde çalışan Ciprian Marica'nın birkaç gün içerisinde takımdan ayrı koşulara da başlayacağı belirtildi.
RECEP ÇINAR - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.