Ara vermek yok

Ara vermek yok

Ligin ilk yarısını Altay galibiyetiyle tamamlayan Konyaspor, bugün saat 20:00de Gaziantep Büyükşehir Belediyesporu konuk edecek. Kartalın zorlu karşılaşması TVden naklen yayınlanacak

Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor, ikinci yarının ilk maçında bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısını 37 puanla ikinci sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmaya galibiyet için çıkacaklar. Lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren ve ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanan Konyaspor’da moraller süper. Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 yendiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor önüne 3 puan almak ve zirvedeki yerini korumak için çıkacak olan temsilcimizde, gözler 3 puandan başka bir şey görmüyor. Bugün oynanacak maç öncesinde önemli bir eksiği bulunmayan Konyaspor’da kaleci Haluk, Uğur ve Koray 18 kişilik kadroda yer almayacaklar.

ÖZKARA: GALİBİYETLE BAŞLAYACAĞIZ

Sezonun kendileri için sıfırdan başladığını belirten Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, kadrosunu takviye etmiş, ligin çok koşan ve mücadele eden ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir ile oynayacakları maçı kazanarak ikinci devreye istedikleri gibi bir başlangıç yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Hüsnü Özkara, Gaziantep Belediye ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını da ifade ederek, "İkinci devre için artık tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdik. Tek düşüncemiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacak ve Altay karşılaşmasıyla Mayıs ayının ilk haftasında tamamlanacak sezonun ikinci devresinde başarılı olarak Süper Lig'e çıkmak. İlk yarıyı geride bıraktık ve bizim için sezon yeniden başlıyor. Hedefleri ve kategorileri ne olursa olsun her takım adına ikinci yarılar her zaman zordur. Bizim takımımız birlik-beraberliğiyle, inancıyla ve skor ne olursa olsun mücadeleyi bir an bırakmamasıyla her türlü zorluğu kolaya yani lehimize çevirecek bir yapıya sahip. Bu durum sezonun ikinci devresinde de en büyük avantajımız olacak. Başlangıcı kadrosunu iyi oyuncularla takviye eden ve ligin çok koşan, mücadele eden takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağız. Bizi çok zor bir maçın beklediğini biliyoruz. Süper Lig hedefimize ulaşmamız için kendi sahamızda oynayacağımız Gaziantep Belediye maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bizde tüm gücümüzle çalışarak bu maçı kazanıp sezonun ikinci devresine kazanarak ve moralli başlamak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

YILDIMLA KAZANAMIYORUZ

Konyaspor’’un bugün oynayacağı Gaziantep maçında görevlendirilen Yunus Yıldırım daha önce temsilcimizin 10 maçında görev yaptı. Konyaspor bu maçlardan sadece birini kazandı, 8'ini kaybetti, birinde ise berabere kaldı. Konyaspor, Yunus Yıldırımla oynadığı 10 maçın sadece birinde yüzü güldü. Karntal, 23 Ocak 2005 tarihinde deplasmanda oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederken, 8 maçtan sahadan yenilgiyle, bir maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, Yunus Yıldırım'ın yönettiği son maçta 24 Mayıs 2009'da deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-2'lik skorla kaybetmişti. Konyaspor-Gaziantep Belediye, maçında Yunus Yıldırım'ın yardımcılıklarını İzmir'den Serkan Gençerler, Manisa'dan Cumhur Altay yaparken, maçın dördüncü hakemi İzmir'den Ferdi Uludağ.

RESİM ALTI

Ligin ilk yarısını 37 puanla ikinci sırada tamamlayan Konyaspor, ikinci yarı maratonuna bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte start verecek. Kartal’ın hedefi maçı kazanarak zirvedeki yerini korumak olacak. Konyaspor’un başaralı teknik adamı Hüsnü Özkara, ikinci yarıya iyi başlamak için bugün oynanacak maçtan galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.