Antrenörler sandıkta kapıştı

Antrenörler sandıkta kapıştı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesinin 10. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nin 10. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. İsmet Karababa ve Ali Bingöl başkanlığında yarışan iki listeden kazanan Ali Bingöl’ün listesi oldu.

Futbol sahalarında birbirine rakip olan antrenörler geçtiğimiz gün gerçekleşen olağan genel kurulda bu kez başkanlık için yarıştı. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nin (TÜFAD), 10. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. İsmet Karababa ve Ali Bingöl başkanlığında yarışan iki listeden kazanan Ali Bingöl’ün listesi oldu. Serbeste Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda gerçekleşen kongreye 375 kayıtlı delegeden 266’sı katıldı. Merkezde bulunan, ilçelerden ve Karaman’dan gelen antrenörler başkanları belirlemek için oy kullandı.

Yapılan oylama sonucunda seçime yeşil liste ile giren Ali Bingöl 150 oy ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nin yeni başkanı oldu. İsmet Karababa ise 112 oy aldı. . TÜFAD Konya Şubesi’nin yeni başkanı Ali Bingöl’ün listesinde şu isimler yer aldı. Asil Üyeler:  Mehmet Ali Köseler, Hasan Çelik, Erol Yıldırım, Erbil Harbili, Ömer Eser, Ahmet Halit Dalkıran, Derviş Deniz, Bülent Özgüven, Cihan Önal, Şenol Boran, Murat Kurban, Zekai Eren, Alparslan Işık, Seyhan Orhan. Yedek Üyeler: H. Basri Salgın, Mümin Duru, Ali Atlantı, Abdullah Yaman, Nazım Cur, Ömer, Kaya, Tarkan Esmer, Mehmet Dikili, Can Çetin, Ali Rıza Tarhan, Bayram Burçak, Ekrem Köseler, Faysal Bayramoğlu, Hayrettin Sorkun, Mehmet Balaban. Denetleme Kurulu Asil Üyeler: İlhami Coşkun, Zafer Göçmez, Refik Emre. Yedek Üyeler: Mustafa Topbasan, Sedat Ünlüer, Yusuf Tırıs.

Kongrede konuşan TÜFAD Konya Şubesi eski başkanı İsmet Karababa antrenörleri bir çatı altı altında toplamak adına 1990 yılında derneğin kurulmasında emek veren 5 kişiden biri olduğunu ve derneğin gelişmesi yaşaması adına ellerinden geleni yaptığını ifade etti. Karababa: “ 2006 yılında göreve geldiğimizde ekibimle birlikte sizlere tapusu derneğimize ait bir büro kazandıracağımız vaadi bazılarına hiç inandırıcı gelmemişti. Ben ve ekibimin çalışmaları sonrasında bugün Anıt Meydanında şubemize kazandırılmış tapulu bir büromuz bulunmakta. Bunun dışında çeşitli seminerlerle antrenörlerimizin gelişimine katkı sağlamaya, başarılı antrenörlerimizi ödüllendirmeye ve Ramazan ayında yapılan iftar organizasyonları ile bir araya gelmeye çalıştık. Sağlık problemleri yaşayan antrenörlerimize dernek olarak destek olduk. Ben ve ekibimin Konya antrenörlüğünün ileri gitmesi için elimizden geleni yaptık. Yaşanan bu süreç sonrasında da sonuç ne olursa olsun kazanan Konya antrenör camiası olacaktır” diye konuştu  

Kongrede konuşan yeni başkan Ali Bingöl, eski başkan İsmet Karababa ve yönetimine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve TÜFAD Konya Şubesini daha da ileri götüreceğini ifade etti. Bingöl konuşmasına şöyle devam etti: “TÜFAD başkanlığına yapılan seminer öncesi aday olmayı düşünmüyordum. Ancak seminer sonrası bazı arkadaşlarımda görüştükten sonra bu kararı aldık.  Karababa’nın 6 yıl boyunca yaptığı hizmetler var. Ancak istikrarın rehavete dönüştüğü kanaatine vardık. Antrenörlerimiz ilgi ve alakasızlıktan şikayetçilerdi. Üzülreke ifade etmek istiyorum ki derneğimize ait bir veri tabanı bulunmuyor. Bazı arkadaşlarımıza 3., 4. kişiler aracılığı ile ulaşıyoruz. Derneğimize kazandırılan binanın adresini arkadaşlarımızın yüzde 60’ı bilmiyor. Büyük bir iletişim kopukluğu yaşanıyor.  İnşallah yeni dönemde bu sıkıntıyı aşarak daha iyi hizmetlerle antrenörlerimiz ile birlikte olmayı hedefliyoruz. Bize teveccüh gösteren tüm antrenör arkadaşlarımıza ve divan kuruluna teşekkür ederim.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum