Antalya’da Kadınlara Özel Plaj, Yarın Açılıyor

Antalya’da Kadınlara Özel Plaj, Yarın Açılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarısu’da yapılan Kadınlar Plajı 16 Ağustos Cumartesi günü (yarın) saat 11.00’de törenle hizmete giriyor. 08.00-19.00 saatleri arası kadınlara özel hizmet verecek plaj, akşam da sosyal tesis olarak...

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarısu’da yapılan Kadınlar Plajı 16 Ağustos Cumartesi günü (yarın) saat 11.00’de törenle hizmete giriyor. 08.00-19.00 saatleri arası kadınlara özel hizmet verecek plaj, akşam da sosyal tesis olarak ailelere hizmet verecek. Tesiste, Konyaaltı’nda olduğu gibi tüm plaj hizmetleri ücretsiz olacak.

Aynı zamanda bir sosyal tesis ve yaşam alanı olarak düzenlenen Sarısu Kadınlar Plajı bünyesinde kebap evi, balık evi, kır bahçesi, sahil büfe, market, 6 dükkandan oluşan Sarısu çarşısı, çocuk oyun parkı, spor parkı ve mescit bulunuyor. Gündüz saat 08.00- 19.00 saatleri arası kadınlara özel hizmet verecek tesis 19.00- 24.00 saatleri arasında ise karma olarak ailelerin buluşma noktası olacak.

Kadınlar, Konyaaltı sahilinde olduğu gibi sahile yerleştirilen 300 şezlong, 150 şemsiye, 150 sehpa, duş, tuvalet ve soyunma kabinleri gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanacak. Kadınlar Plajı’nın temizliğinden güvenliğine çalışanları da kadın olacak. Plajda, 6 kadın güvenlik, 2 kadın can kurtaran görev alacak. Akşamları ise personel karma olarak ailelere hizmet verecek.

Engellilerin de unutulmadığı tesiste engellilere plaj ve özel tuvalet yapıldı. Peyzaj düzenlemesi ile çiçek bahçesine dönüştürülen Kadınlar Plajı, kentin yeni sosyal yaşam merkezi haline getirildi. Sarısu’da toplu ulaşım araçlarının son durağında olması nedeniyse Kadınlar Plajı’na ulaşım da çok kolay. Kadınlar, aktarmalı ulaşımın iptal edilerek hatların birleştirilmesiyle, kentin tüm noktalarından tek otobüsle Kadınlar Plajı’na ulaşabilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.