Antalya’da Kadın Çalışanlara 8 Mart İzni

Antalya’da Kadın Çalışanlara 8 Mart İzni

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi’nde görev yapan tüm kadın personel, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde idari izinli sayılacak.Kadınların, yönetime ve hayata katılımları konularında özel projeleri...

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi’nde görev yapan tüm kadın personel, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde idari izinli sayılacak.

Kadınların, yönetime ve hayata katılımları konularında özel projeleri hayata geçiren Muratpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara özel uygulama yapacak. Muratpaşa Belediyesi’nde görev yapan yönetici, memur, işçi ve hizmet alımı yolu ile çalışan 669 kadın personel idari izinli sayılacak.

Kadınlar Günü’nü değerlendiren ve kadına yönelik şiddet, ayrımcılık ve eşitsizliğin sona ermesi için herkese önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Kadına yönelik şiddet başta olmak üzere şiddetin her türlüsüne ’Hayır’ dediğimiz, sevgi, barış ve kardeşlik çağrısı yaptığımız günde tüm kadın çalışanlarımız izinli sayılacak. Tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.