Annesini Ziyaret Eden Çakıcı'ya Özel Harekatlı Önlem

Annesini Ziyaret Eden Çakıcı'ya Özel Harekatlı Önlem

Cezaevinden aldığı bir günlük izin ile annesini ziyaret etmek için Kağıthane'deki eve gelen Alaattin Çakıcı için emniyet alarma geçti. Çakıcı'ya olası bir saldırı ihtimaline karşılık, ziyaret için geldiği evin çevresinde özel harekat...

Cezaevinden aldığı bir günlük izin ile annesini ziyaret etmek için Kağıthane'deki eve gelen Alaattin Çakıcı için emniyet alarma geçti. Çakıcı'ya olası bir saldırı ihtimaline karşılık, ziyaret için geldiği evin çevresinde özel harekat polisleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Alaattin Çakıcı tutuklu bulunduğu cezaevinden çıkarılarak annesini ziyaret etmek için İstanbul'a getirildi. Ankara'dan İstanbul'a uçakla gelen Çakıcı, daha sonra Metris Cezaevi'ne götürüldü. Yoğun güvenlik önlemleri altında cezaevinden çıkarılan Çakıcı, jandarmaya ait araçla annesinin bulunduğu Gültepe'deki eve getirildi. Çevrede resmi ve sivil polisler geniş güvenlik önlemi aldı. Özel harekat polisleri de olası bir saldırı ihtimaline karşılık önlemleri artırdı. Talatpaşa Caddesi üzerinde Çakıcı'yı kalabalık bir grup karşıladı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Çakıcı'nın izin talebi üzerine, gerekli güvenlik önlemleri altında İstanbul'da bulunan annesi Şakire Çakıcı'ya yol hariç 6 saat ziyaret etmesinin uygun görmüştü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.