Anneler toplumun çimentosudur

Anneler toplumun çimentosudur

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan ile birlikte Anneler Günü münasebetiyle huzurevinde kalan anneleri ziyaret etti

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan ile birlikte Anneler Günü münasebetiyle huzurevinde kalan anneleri ziyaret etti. Vali Doğan huzurevindeki annelerin tek tek ellerini öperken, annelerin toplumun çimentosu olduğunu söyledi.
Vali Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan, Anneler Günü dolayısıyla huzurevinde kalan annelerini yalnız bırakmadı. Vali Doğan, eşi Hatice Doğan ile birlikte huzurevinde bulunan annelerin ellerini tek tek öpüp gül hediye etti. Annelerin sadece Anneler Günü'nde değil, bütün günlerde hatırlanması gerektiğini söyleyen Vali Doğan, "Bir toplumun nesilden nesile aktarılması gereken, temel değerlerini aktarması konusunda en çok güvendiğimiz kişiler annelerimiz. Annelerimiz bizlere doğruluğu, dürüstlüğü, başkalarına yardım etmeyi öğretir. Böylece toplum bir arada durmayı başardı. Biz buna anneler toplumun çimentosudur diyebiliriz" dedi.
ANNELER AYAKTA KALDIKÇA TOPLUM AYAKTA KALIR
Topluma anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek bir iş olduğunu anlatabilmek gerektiğini, anlatabilmek için de bugünün gerçekten büyük bir fırsat olduğunun altını çizen Vali Doğan, "Toplumun geleceği güvenle bakması, annelerimizin yanına sığınırken hissettiğimiz güven hissi gibi bir şeydir. Bugün evlatların hepsi annelerini ararlar ve onların ellerini öperler. Hayırlı dualar alırlar. Çünkü annelerin gelecek beklentisi evlatlarıdır. Evlatları onları aradıkları sürece onlar ayakta kalmayı başarırlar. Anneler ayakta kaldıkçada, toplum ayakta kalmaya başlar. Bu bakımdan biz annelerimize gereken değeri vermek zorundayız. Neslimiz, geleceğimiz için yapmak zorundayız. Bizim inancımız odur ki, cennet analarımızın ayağı altındadır. Eğer biz maddi manevi bir şeyler kazanmak istiyorsak, yine annelerimize hizmet ederek bunu başaracağız" diye konuştu. Vali Doğan, bütün annelerin, Anneler Günü'nü kutladı.
Huzurevinde kalan anneler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.