Anket şirketinden çarpıcı iddia!

Anket şirketinden çarpıcı iddia!

Anket şirketi Polimetre’nin kurucusu Mehmet Günal Ölçer, Meclisteki siyasi partilerden Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi ve Babacan’ın kurmaya hazırlandığı partiye kadar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni partilerin oy oranının %10.7 olduğunu söyleyen Ölçer, “AK Parti’nin Türkiye’de iktidarını sürdürme şansı yok” dedi. Hiçbir partinin adayının birinci turda tek başına %50’yi geçemeyeceğini söyleyen Ölçer, iki defa Cumhurbaşkanlığı yapan Erdoğan’ın üçüncü dönem tekrar aday olamayacağını söyledi. 

“AK PARTİ KANAL İSTANBUL’U BİTİREMEZ”

Kanal İstanbul konusunda da konuşan Ölçer, “Diyoruz ki temel atacaklardır ve o temel atma hiçbir zaman bitmeyecektir ama zaten AK Parti iktidarının ömrünün de o kadar uzun olmayacağını düşünüyoruz. Kanal İstanbul’a böyle bakıyoruz” dedi. 

“MHP’NİN OYLARI İYİ PARTİ VE YENİ PARTİLERE GİDECEK

MHP’den giden oyların az bir kısmının İyi Parti’ye gideceğini söyleyen Ölçer, büyük çoğunluğun ise yeni partilere yöneleceği yorumunda bulundu. Yeni partilerin oy oranını geçen ay %10 olarak ölçtüklerini söyleyen Ölçer, “Bu ay yüzde 10.7 olarak ölçtük” dedi. Ölçer ayrıca MHP’nin olası bir seçimde barajı geçemeyeceğini de ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum