Ankara'da Bilgisayarla Beste Yarışması

Ankara'da Bilgisayarla Beste Yarışması

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından tertip edilen 31. Ulusal Bilişim Kurultayı, CITEX 2014 Fuarı dahilinde Congresium Ankara’da yapılacak. Bu kapsamda 1994’ten bu yana devam eden 21.TBD-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması’na yer verilecek....

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından tertip edilen 31. Ulusal Bilişim Kurultayı, CITEX 2014 Fuarı dahilinde Congresium Ankara’da yapılacak. Bu kapsamda 1994’ten bu yana devam eden 21.TBD-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması’na yer verilecek. Etkinilkte ’ritim’ temalı eserler yarışacak.

ESERLERİN ENSTRÜMANTAL (SÖZSÜZ) OLMASI ZORUNLU

21. TBD-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması amatör-profesyonel tüm bestecilere açık. Yarışmacı adayları eserlerini 1 Ekim 2014 tarihine kadar internetten eslim edebilecek. Jürinin ilk değerlendirmesiyle belirlenecek 10 finalistin eserleri halk oylamasına da açılacak. 6 Kasım’da Congresium Ankara’da yapılacak final gecesinde yarışmacılar, jüri ve izleyiciler önünde canlı performans sergileyecek.

Yarışmaya katılacak eserlerin sözsüz olması, süresinin 3-4 dakika arasında kalması ve akustik-elektronik bir çalgı ve-veya insan sesi kullanılması gibi koşullar dikkat edilecek hususlar arasında. Derece alan yarışmacılara teknolojik ürünler ve müzik yazılımları hediye edilecek.

Attila Özdemiroğlu’nun başkanı olduğu yarışma jürisinde Garo Mafyan, İzzet Öz, Borga Parlar, Hakan Özer, Şeref Oğuz, Mehmet Okonşar, Faruk Eczacıbaşı ve Emrehan Halıcı yer alıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.