Anadolu’ya 8 takviye

Anadolu’ya 8 takviye

Türkiye Ligleri’nde 2. Transfer tescil dönemi önceki gün sona erdi. Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor bu dönemde kadrosuna 8 oyuncu kattı.

Konya Anadolu Selçukluspor’da 2. transfer tescil dönemi bereketli geçti. Yeşil beyazlılar kadrosuna 8 önemli isimle takviye etti.

İLK TAKVİYELER KONYASPOR’DAN

Devre arasına girilmesiyle birlikte transfer çalışmalarına başlayan yeşil beyazlılar Torku Konyaspor yönetimi ve Teknik Direktör Mesut Bakkal ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven’i talep ettiler. Genç oyuncuların gelişimleri adına da olumlu olacağı düşünülen bu transfer yeşil beyazlıların devre arasında yaptıkları ilk transfer oldu.

AYDIN’LAR ARKA ARKAYA GELDİ

Yeşil beyazlılar iki genç oyuncunun arkasından bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Aydın Kuzu ve Aydın İnanç’ı da kadrosuna dahil etti. Aydın Kuzu , Tokatspor’dan  kadroya dahil edilirken, Aydın İnanç ise Pazarspor ile sözleşmesini feshetmesi ardından yeşil beyazlı takıma dahil oldu. Kampın son günlerinde ise Evre Avşar kadroya katılan 3. dış transfer oldu.

ERSİN SINAVI GEÇTİ

Antalya kampının ikinci döneminde kampa katılan ve bir süre denenen Ersin Uyanık ise Tokatspor maçı hazırlıkları esnasında kadroya katılan 4. dış transfer oldu. Genç file bekçisi geçmiş dönemlerde Tokatspor ve İstanbulspor gibi önemli takımların formalarını giydi. 1990 doğumlu oyuncu 3. kaleci olarak kadroya dahil edildi.

MUHAMMET VE FATİH SON BOMBALAR

Yeşil beyazlıların transfer son günlerine doğru ise iki önemli ismi daha kadrosuna dahil etti. Uzun zamandır kulislerde adı geçen Muhammet Yürükuslu’nun Konyaspor’dan transferinin gerçekleşmesi ardından A2 takımından Fatih Görücü’de kadroya katılarak 2. Transfer tescil dönemi sona erdi.

GİDENLER BİR HAYLİ FAZLA

Konya Anadolu Selçukluspor’da devre arasında ise bir çok isimle yollar ayrıldı. Özellikle ilk yarıda kadronun vazgeçilmezleri İsmail Türk ve Murat Can bölükbaşı ile yolları ayıran yeşil beyazlılar Cihat Kocatürk ve Aykut Uluç gibi isimleri ise kiralık olarak gönderdi. 2 sezondur kadroda yer alan Nuh Aşkın’da takımdan ayrılan bir diğer isim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.