Anadolu’nun yeni patronu Zafer Turan

Anadolu’nun yeni patronu Zafer Turan

Anadolu Selçukspor’un yeni teknik direktörü Zafer Turan oldu. Turan 2 yıllık sözleşme imzaladı. Zafer Turan 2012-2013 futbol sezonunun ikinci devresinde takımın başına gelerek Anadolu Selçukluspor’u kümede bırakmıştı

Spor Toto 2.Lig temsilcimiz Anadolu Selçukspor teknik direktör Zafer Turan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.  Turan 2012-2013 futbol sezonunun ikinci devresinde takımın başına gelerek Anadolu Selçukluspor’u kümede bırakmıştı.

Hafta sonu Konya’ya gelerek Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Zafer Turan ile 2014-2015 ve 2015-2016 Futbol sezonlarında takımı çalıştırması noktasında anlaşmaya varıldı. Kulüp Başkanımız Mehmet Günbaş yaptığı açıklamada; “Daha önce kulübümüzde görev alan Zafer Turan hocam ile karşılıklı görüş birliğine vardık. Kulübümüzün daha iyi noktaya ulaşabilmesi ve varoluş amacına hizmet edebilmesi adına gerekli çalışmaları yapmak üzere önceki dönemlerle de de takımımızın başında bulunan Zafer Turan hocamızı göreve getirdik” dedi.

ZAFER TURAN: HEYECANLIYIM

Daha Önce Süper Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımında Abdullah Avcı’nın yardımcılığını da yapan Zafer Turan “Teknik Direktörlük kariyerime başlangıç yaptığım takımda yeniden çalışacak olmaktan dolayı heyecanlıyım. Burada çok güzel günlerimiz geçmişti ve iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Şimdi hep birlikte yeniden başlayarak genç kardeşlerimizi geleceğe hazırlamak istiyoruz. Burada hem Kulüp anlamında başarıyı hemde şehrin futbolcu adayı gençlerine hizmet eden bir anlayışla görevimizi yapmak istiyoruz” şeklinde görüş bildirdi.

16 MAÇTA 21PUAN TOPLADI

2012-2013 Futbol Sezonunun ikinci devresinde 16 maçta takımın başında sahaya çıkan Teknik Direktör Zafer Turan geride kalan sezonun ilk devresinde Bugsaşspor, ikinci devresinde ise Göztepe takımını çalıştırdı.Teknik Direktör Zafer Turan Anadolu Selçukspor'unbaşına 2012-2013 Futbol sezonunun devre arasında geçmişti. Turan takımın başında ilk maçına Yeni Malatyaspordeplasmanında çıktı. Anadolu Selçukluspor bu maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Lige beraberlikle başlayan Zafer Turan sonraki maçlarında Balıkesir ve Denizli Belediyespor'a yenildi. Bu maçlardan sonrada galibiyet yüzü göremeyen Zafer Turan bu maçlarla birlikte 6 hafta sonra deplasmanda oynanan Alanyaspor maçı ile galibiyetle tanıştı. Bu maç Zafer Turan'ın da Anadolu Selçuk'un da çıkış maçı oldu. Yeşil-beyazlı ekip bu maçtan sonra 7 karşılaşmada yenilgi almadı ve topladığı puanlarla ligde kalmayı garantiledi. Zafer Turan çıktığı 16 maçta 5 yenilgi 6 beraberlik 5 galibiyet aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.