Anadolu’nun ismi değişti

Anadolu’nun ismi değişti

Konya Anadolu Selçukluspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Tek listeyle girilen kongrede mevcut Başkan Mehmet Günbaş güven tazeleyerek başkanlığa devam etti. Kulübün ismi ise Konya Anadolu Selçukspor olarak değiştirildi

Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesislerinde gerçekleştirilen olağan genel kurul, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Remzi Ay, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Torku Konyaspor eski ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri, taraftar grup başkanları ile delegeler katıldı. Kayıtlı 64 delegeden 47'sinin hazır bulunduğu Olağan Genel Kurulda divan Başkanlığına Derviş Ortasarı getirilirken, Yönetim Kurulu Üyesi Alper Çimen tarafından okunun faaliyet ve denetleme raporları oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kuruluda bazı tüzük değişiklikleri de yapılırken Yönetim Kurulu üyesi sayısı 9’dan 11’e çıkarıldı. ‘Konya Anadolu Selçukluspor Kulübü Derneği’ olan Kulübün ismi de ‘Konya Anadolu Selçukspor Kulübü Derneği’ olarak değiştirildi. Daha sonra divana sunulan yönetime aday tek liste oy birliği ile kabul edildi. Mehmet Günbaş Başkanlığındaki  yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

1 - Mehmet Günbaş (Başkan), 2 - Yunus Ceylan, 3 - Mehmet Soylu, 4 - Yasin Oruç, 5 - Mehmet Genç 6 - Alper Çimen, 7 - Mehmet Yazıcı, 8 - Fatih Genç, 9 - Mehmet Ay, 10- Erol Arslan, 11- Rıza Altuntaş. Olağan genel kurul sonunda yeniden seçilen Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş bir konuşma yaparak, sezon boyunca verdikleri destek nedeniyle Konya spor camiasına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.