Anadolu'nun 21 Şehrini Arnavutluk’un Başkenti Tiran’a Bağlıyor

Anadolu'nun 21 Şehrini Arnavutluk’un Başkenti Tiran’a Bağlıyor

Pegasus Hava Yolları, Arnavutluk’un başkenti Tiran’a seferlerini 2 Eylül’den itibaren başlatacak.

Pegasus Hava Yolları, Arnavutluk’un başkenti Tiran’a seferlerini 2 Eylül’den itibaren başlatacak. Bilet ücretleri 33,99 Euro’dan başlayan uçuşlar, haftanın 5 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek.

Uçuşlar, Tiran’a; Pazartesi ve Perşembe günleri 14.50 ve Tiran’dan 16.15’te, Salı, Cuma ve Pazar günleri de İstanbul Sabiha Gökçen’den 10.15 ve Tiran’dan 11.40’da olmak üzere karşılıklı düzenlenecek. Yeni uçuş noktası Tiran ile birlikte Pegasus’un yurt dışı uçuş noktalarının sayısı 43’e ulaşıyor. Uçuş ağı da Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslarda yer alan 30 ülkede toplam 72 noktaya çıkıyor.

PEGASUS, TİRAN’I 46 NOKTAYA BAĞLIYOR

Pegasus, Tiran’ı yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Ankara, Elazığ, Şanlıurfa, Alanya Gazipaşa, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya Zafer, Malatya, Nevşehir, Samsun, Trabzon ve Sivas, yurt dışında ise Almati, Amsterdam, Stockholm, Beyrut, Berlin, Bükreş, Bişkek, Köln, Kopenhag, Doha, Donetsk, Dubai, Kuzey Kıbrıs, Bakü, Kharkiv, Lyon, Tahran, Krasnodar, Marsilya, Omsk, Üsküp, Londra, Nürnberg, Tiflis, Tel Aviv olmak üzere toplamda 46 noktaya bağlantılı olarak uçuracak.


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.