Anadolujet’ten jest

Anadolujet’ten jest

Konyaspor’a sponsor olan ve temsilcimizin Kartalspor maçının ulaşım masraflarını üstlenen THY kuruluşu Anadolujet firmasına katkı ve desteklerinden dolayı yönetimden teşekkür geldi.

Anadolujet firması yetkilileri İstanbul'a hareketten önce yeşil-beyazlı kafileye çiçek vererek, başarılar dileğinde bulundular.

Konya Havaalanı VİP Salonu'nda düzenlenen törende THY Konya Satış Müdürü Ahmet Postallı, Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar'a,  Anadolujet'in bir maketini verip çiçek takdiminde bulunurken, THY ve Anadolujet  Bölgesel Uçuşlar Başkanlığı Tanıtım ve Pazarlama Koordinatörü Yusuf Kunbet, İkinci Başkan Ömer Atiker'e ve takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu'na çiçek vererek Kartalspor maçı ve kalan maçlarımızda Süper Lig yolunda başarılar dileğinde bulundu.
THY ve Anadolujet'in Konyaspor'a sponsor olmasının önemli bir gelişme olduğunu ifade eden Başkan Bahattin Karapınar, "Konya şehrinin tanıtımına katkısı olan Konyaspor'un yeniden hak ettiği Süper Lig'e dönmesi adına yaptığımız çalışmalarda maddi manevi anlamda destek veren THY ve Anadolujet'e teşekkür ediyoruz. Bu desteğin Konya'mızdaki ve ülkemizde kişi, kurum ve kuruluşlara örnek olacağına inanıyorum. Kalan 13 haftada daha fazla kenetlenerek Konyaspor'umuzun marka değerini  arttırarak Süper Lig'e dönüşünü sağlayacağız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.