Anadolu’da  tek çıkar yol galibiyet

Anadolu’da tek çıkar yol galibiyet

Anadolu Selçukspor bugün sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak

Anadolu Selçukspor bugün  sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak. Atatürk Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.  Maçı Serhad Ürkmez yönetecek. Ürkmez’in yardımcılıklarını Vedat Demir ve Kemal Mavi yapacak. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan yeşil-beyazlı ekip sahasında oynayacağı zorlu maçı kazanarak çıkışını devam ettirmek ve ateş hattından çıkmak istiyor. Hafta içi yapılan antrenmanlarda oyuncuların oldukça moralli olduğu gözlendi. Rakip Keçiörengücü ligde üst sıralarda bulunurken Ziraat Türkiye Kupasında da gruplara kalarak zor bir rakip olduğunu gösterdi.

YENİ YÖNETİM DESTEK İSTEDİ

Gerçekleştirilen görev bölümü sonrası Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü olan Ahmet Eser Keçiörengücü karşılaşmasında taraftarlardan destek beklediklerini açıkladı. Abdurrahman Baysangur ve yardımcılarının son haftalarda futbolcular ile birlikte yakaladıkları ivmenin devamının geleceğine inandıklarını ve bu nedenle Keçiörengücü karşılaşmasının önemli olduğunu ifade eden Eser: “Biz futbolcularımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Son haftalarda yakaladıkları çıkışı sürdürebilmek adına yarın sahaya çıkacaklar ve istediğimiz sonucu alacaklar. Bundan hiç şüphemiz yok. Genç futbolcularımızın desteklenmesi anlamında Konya’lı futbolseverlerinde tribünlerdeki yerlerini alarak takımımıza destek vermelerini bekliyoruz. Karşılaşmamız Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda saat 13:30’da başlayacak” dedi. 

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Anadolu Selçukspor’da Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağanüstü Genel Kurul sonrasında göreve Gelen Önder Sami Güven başkanlığındaki Yönetim Kurulunda görev bölümü gerçekleştirildi. Görev bölümü şu şekilde oluştu   Önder Sami Güven  -  Başkan, Mustafa Olgun -Başkan Yardımcısı-Mali İşlerden Sorumlu, Ahmet Eser -  Başkan Yardımcısı- Basın Sözcüsü- Tesisler Sorumlusu,Mustafa Biber-   Genel Sekreter- Alt Yapı Sorumlusu, Mesut Erçetin  -   Futbol Şube Sorumlusu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.