Anadolu’da son rötuşlar

Anadolu’da son rötuşlar

Yarın sahasında ligde kalma adına büyük önem taşıyan maçta Dardanelspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukluspor’da hazırlıklar bugün yapılacak antrenmanla tamamlanacak.

Yarın sahasında ligde kalma adına büyük önem taşıyan maçta Dardanelspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukluspor’da  hazırlıklar bugün yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Yeşil-beyazlı ekipte sakat ve cezalı oyuncunun bulunması zorlu maç öncesi yüzleri güldürüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor sahasında oynayacağı Dardanelspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak. Geride kalan haftada İnegölspor karşısında deplasmanda 1 puanı son dakikalarda kaçıran yeşil-beyazlı ekip bu hafta oynayacağı Dardanelspor maçı ile kaçan puanların telafisini yapmak istiyor. Anadolu Selçukluspor sezonun ilk yarısındaki maçı deplasmanda 2-0 kazanmıştı. Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında Emre Köksal ile 2 gol bulan yeşil-beyazlı ekip haftayı 3 puanla kapatmıştı. Anadolu Selçukluspor rövanşı da kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

CAMİA GALİBİYET İÇİN KENETLENDİ
Ateş hattından uzaklaşma adına büyük önem taşıyan Dardanelspor maçını kazanmak isteyen Anadolu Selçukluspor’da,  yönetim, futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanları galibiyet için kenetlendi. Yeşil-beyazlı kulüpte herkes galibiyet için birbirine destek oluyor.
   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.