Anadolu’da sıkıntılı günler

Anadolu’da sıkıntılı günler

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Anadolu Selçukspor’da takımla sözleşmesi biten bir çok oyuncu alacakları ödenmediği için Türkiye Futbol Federasyonu’nun yolunu tuttu

Abdurrahman Baysangur ile yola devam etmeyi düşünmeyen Anadolu Selçukspor’da teknik direktör arayışları sürüyor. Yeşil-beyazlı yönetimin Konya dışından ancak Konya’yı tanıyan isimlerle görüştüğü ve en kısa sürede anlaşmanın sağlanacağı ifade edildi.

Anadolu Selçukspor’da  teknik adam arayışları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte isim arayışları devam ederken yeni sezonda 2. Ligde Pro Lisans sahibi teknik adam çalıştırma zorunluluğu olacağı ifade ediliyor. Bu olayın resmiyete dönüşmesi halinde Anadolu Selçukspor yönetimi takımı Pro Lisans sahibi bir teknik adama emanet etmek zorunda. Durumun böyle olması halinde ise belge olayına takılan Abudrrahman Baysangur’un A takım teknik direktörlüğü yapma olayı zora girecek. Yeşil-beyazlı ekibin yönetimi geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Abdurrahman Baysangur’a teknik ekip içerisinde görev vermesi bekleniyor.

FUTBOLCULAR  FEDERASYONUN YOLUNU TUTTU  

Spor Toto 2.Lig’de mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’da sıkıntılı günler devam ediyor. Yeşil-beyazlılarda teknik heyet konusu henüz çözüme kavuşturulmazken, kulübün mali anlamda da kriz yaşadığı ortaya çıktı. Kasım ayında yönetimin değişmesinin ardından paralarının bir kısmını alan oyuncuların alacaklarının kalanının alamadığı bilgisine ulaşıldı. Ücretlerini tam alamayan oyuncular Türkiye Futbol Federasyonuna başvurdu.

Anadolu Selçukspor’da Fatih Kara geçen hafta Federasyona başvurusunu yaptığını açıklamıştı. Fatih’in ardından Fikret Topaloğlu ve Serhat Mermer’in de alacakları konusunda Federasyona başvurduğu bilgisine ulaşıldı. Abdullah Çoban ise bir hafta içinde parasını alamazsa federasyona başvuracağını söyledi. Oyuncular alacakları konusunda herhangi bir çözüm önerisi sunulmadığı için federasyona başvurduklarını ifade ettiler. Temsilcimiz oyuncuların alacaklarını ödemediği takdirde federasyon kulübün iddaa ve diğer gelirlerin e el koyabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.