Anadolu’da sıkıntı büyük

Anadolu’da sıkıntı büyük

Konya Anadolu Selçukluspor’da Pendikspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılarda zorlu maç öncesi cezalı ve sakat oyuncular can sıkıyor

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da 22. haftada  sahasında oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör İlker Erdem gözetimindeki çalışmalara sakatlığı bulunan İbrahim, Zeki ve Ramazan dışında tüm oyuncular katıldılar.

CEZALILAR SIKINTI YARATIYOR
Konya Anadolu Selçukluspor’da hafta sonunda iç sahada oynayacakları Pendikspor maçı öncesi üç futbolcu cezalı duruma düştü. Göztepe ile deplasmanda oynadığı 21. hafta mücadelesinde kırmızı kart gören Yaser Hacımustafaoğlu ile yine Göztepe karşılaşmasında gördükleri sarı kartlar ile bu sezon 4’er sarı karta ulaşan Gökay Işıtan ve Fikret Topaloğlu, 23 Şubat 2014 Pazar günü oynanacak Pendikspor mücadelesinde forma giyemeyecekler.

3 İSİM SAKAT
Bu arada yeşil beyazlılarda 3 önemli isminde sakatlığı bulunuyor. Göztepe maçında sakatlanan ve ayağı alçıya alınan yeşil beyazlı oyuncu antrenmanlara katılırken, hafta sonunda oynanacak maça yetiştirilmeye başlanıyor. Ramazan Durdu’nun sakatlığının da çözülmeye çalışıldığı belirtilirken, Kaleci Zeki’nin ise hafta sonunda oynanacak maçta forma giymesinin zor olduğu belirtilmekte. Zeki’nin belindeki sakatlığın geçmemesi durumunda kaleyi Deniz koruyacak.

MAÇ, SELÇUKLU BELEDİYE SAHASINDA
Öte yandan Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup 22. hafta karşılaşmasında iç sahada oynayacakları Pendikspor müsabakası Selçuklu Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak.Türkiye Futbol Federasyonu tarafından incelenen ve eksikleri giderildikten sonra hazır hale getirilen Selçuklu Belediye Stadyumu’nda, Konya Anadolu Selçukluspor ile Pendikspor arasındaki mücadele 23 Şubat 2014 Pazar günü saat 13:30’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.