Anadolu'da Öten sesleri

Anadolu'da Öten sesleri

Mehmet Günbaş ve yönetiminin Olağanüstü Genel Kurul kararı almasından sonra Anadolu Selçukspor'a başkan ve yönetim için adaylar belirlenmeye başlandı. Bu adaylardan birisi de Torku Konyaspor Asbaşkanı Güven Öten

Konya Anadolu Selçukspor'da seçim çalışmaları start aldı. Yeşil-beyazlı kulüpte Başkan Mehmet Günbaş, seçim kararı aldıktan sonra, Torku Konyaspor yönetiminde de kollar sıvandı. Konyaspor Yönetiminin, Mehmet Günbaş'tan boşalacak olan Anadolu Selçukspor başkanlağına Güven Öten'i getireceği söyleniyor. Torku Konyaspor yönetiminin liste çalışmalarının yanısıra, başını Ekrem Coşkun'un çektiği eski yöneticilerden, Süleyman Işıkçeviren, Mustafa Küçüksöker ve bazı işadamlarının da Anadolu yönetimine talip oldukları futbol çevrelerinde dillendirilmeye başlandı. Bu hareketin başında ise Torku Konyaspor'da yıllarca yöneticilik yapan Ekrem Coşkun'un olduğu ifade ediliyor. 

Anadolu Selçukspor'daki kötü gidişin önüne geçilmesi için kongre kararı alan Mehmet Günbaş ve   yönetiminin 28 Ekim'de yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden görev almayacakları öğrenilirken,  eski yöneticilerin dışında halen Torku Konyaspor'da Başkan Yardımcılığı görevinde  bulunan Güven Öten'in başkanlık için ismi geçiyor. Futbol çevrelerinden edindiğimiz bilgilere göre, Güven Öten'in çok sağlam ve paralı bir ekiple Anado Selçukspor'un başına getirileceği ve bu ekiple yeşil-beyazlı takımı içinde bulunduğu kaotik ortamdan çıkaracağı noktasında çalışmalara imza atacağı öğrenildi.  Torku Konyaspor'da yıllarca yöneticilik yapan ve bu anlamda deneyim sahibi olan Güven Öten ve ekibinin içerisinde ismi açıklanmayan, ancak Konya futboluna damga vurmuş futbol adamlarının da bulunacağı gelen bilgiler arasında.

ANADOLU 8 HAFTA SONRA BAŞARDI

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 8 hafta sonra hasreti dindirdi. Lige istediği gibi başlayamayan Yeşil-beyazlı ekip  sezonun ilk yedi haftasını puansız kapatırken teknik direktör Zafer Turan ile de yollarını ayırmıştı.  Sezonun 7.haftasında oynanan Fatih Karagümrük maçı ile takımın başına geçen  Gençlik Geliştirme Sorumlusu Antrenör Abdurrahman Baysangur bu maçtan sahadan yenilgi ile ayrıldı ve puan hasreti yedi haftaya çıktı. Baysangurlu Anadolu Selçukspor sezonun 8. Hafta maçında sahasında ligin 6 haftada fire vermeyen tek temsilcisi Pendikspor’u konuk etti. Rakibi karşısında güzel bir futbol oynayan Anadolu Selçukspor bulduğu gollerle 3 puana ulaşmasını bildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.