Anadolu’da mesai vakti

Anadolu’da mesai vakti

Antalya-Belek’te bulunan Papillon Otelde kamp yaparak ikinci yarıya hazırlanacak olan yeşil-beyazlı takımın devre arası kampı 10 gün sürecek. Yeşil-beyazlılar, ikinci yarı için takviye yapacaklar

Anadolu Selçukspor'da futbolculara verilen izin sona erdi ve ikinci yarı hazırlıkları için start verildi. Kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 1-0 kazandığı 1461 Trabzon maçının ardından 5 günlük tatile çıkan yeşil-beyazlılar, bugün devre arası kamp çalışmaları için toplanacak. Antalya-Belek’te bulunan Papillon Otelde kamp yaparak ikinci yarıya hazırlanacak olan yeşil-beyazlı takımın devre arası kampı 10 gün sürecek.

Hem 10 günlük kamp, hem de ikinci yarı için düşüncelerini açıklayan basın sözcüsü Ahmet Eser, ikinci yarıya daha iyi girebilmek için 10 günlük kampın kendilerine iyi geleceğini belirterek, takviye konusunda yönetim ve teknik ekibin görüşleri doğrultusunda adım atacaklarını söyledi. Eser, devre arası kamp çalışmaları sırasında hazırlık maçlarının da oynanacağına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Ligin ikinci yarısında daha bir takım, daha kazanmayı isteyen ve seyircinin de beğeneceği bir takım olacağız. Bütün çabalarımız bu doğrultuda olacak. Dolayısıyla Antalya kampının takıma iyi geleceğini düşünüyorum. Anadolu Selçukspor olarak zorlu bir ilk yarı geçirdik. Devre arasına Trabzon takımını yenerek, galibiyetle ve moralli girmek bizim adımıza iyi oldu. Biz ikinci yarıda rahat bir konuma gelebilmemiz ve tehlikeli hattan uzaklaşabilmek için çalışmalarımız sürüyor. Daha öncede seydiğimiz gibi eksik görülen yerler için tecrübeli ve takıma katkı koyacak oyuncular alınacak. Burada teknik ekibin verdiği görüş doğrultusunda adımlar atacağız” diye konuştu.

Belek kampının iyi geçeceğine inandığını söyleyen basın sözcüsü Ahmet Eser, Antalya kampı ile ilgili düşüncelerini şu şekilde aktardı:

“Yarın (bugün) saat 9.00 gibi toplanıp Antalya'ya gideceğiz. Antalya-Belek’te bulunan Papillon otelde kampa girerek devre arası hazırlıklarına başlayacağız. Bu kampa gurbetçi oyuncuları da götüreceğiz. Bizimle burada antrenmanlara çıkan oyuncuları kampta daha iyi görmek istiyoruz. 10 gün sürecek devre arası kampımızda antrenmanların yanı sıra hazırlık maçların oynanması da planlandı. İkinci devreye tam olarak daha hazır girmek istiyoruz. İlk yarıda oyuncularımızın gösterdiği özveriden, mücadeleden memnunuz. Sadece eksiklerimizin giderilmesi ile daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz. Umarım iyi bir kamp dönemi geçirir ve lige bomba gibi gireriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.