Anadolu’da gözler transfere çevrildi

Anadolu’da gözler transfere çevrildi

Anadolu Selçukspor’da yapılan kongrenin ardından gözler yeni sezon hazırlıklarına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonda daha başarılı bir takım kurmanın planlarını yapıyor.

Anadolu Selçukspor’da  yapılan kongrenin ardından gözler yeni sezon hazırlıklarına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonda daha başarılı bir takım kurmanın planlarını yapıyor.

 

 

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  yapılan kongrenin ardından gözler yeni sezon hazırlıklarına çevrildi. Mevcut başkan Mehmet Günbaş’ın  güven tazelemesiyle birlikte yeni sezonda daha başarılı bir ekip kurmanın çalışmaları başladı. Yeşil beyazlılarda kongre ardından ise hedef iç transfer. Yeşil beyazlılarda 13 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs tarihi itibari ile sona erdi. Bu oyunculardan hangileri ile yola devam edilip edilmeyeceği ise yapılacak toplantılar ardından belirlenecek. Kiralık sözleşmesi bulunan oyuncuların ise sezon başında Konyaspor ile en az 1 dönem kamp yapacağı tahmin ediliyor.

KONYASPOR’DAN BEKLENTİ BÜYÜK

Anadolu Selçukluspor’un her sezon olduğu gibi yeni sezonda da Torku Konyaspor’dan beklentisi büyük. Ancak yeşil-beyazlı ekip geride kalan sezonlarda Konyaspor’un gecikmesinin yeni sezonda yaşanmamasını temenni ediyor.Torku Konyaspor’dan gelecek oyuncuların kampa götürülmesini istemiyor. Geride kalan sezonda  bir çok oyuncunun Torku Konyaspor kampına katılarak  sonradan Anadolu Selçukluspor’a katılması nedeniyle çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya kaldı ve oyunculardan gerekli verimi alamadı. Anadolu Selçukluspor yönetimi yeni sezonda Torku Konyaspor’un bu konuda daha dikkatli ve hassas davranmasını bekliyor. Yeşil-beyazlı ekipTorku Konyaspor ile daha iyi bir istişare yaparak yeni sezonda daha yarışmacı bir ekip kurmanın planlarını yapıyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.