Anadolu'da durmak yok

Anadolu'da durmak yok

İkinci yarı hazırlıkları için girdiği 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren Anadolu Selçukluspor, 4. hazırlık maçında Bozhüyükspor'a 3-2 mağlup oldu

Teknik adam Turan, futbolcularının son durumunu görme imkanı buldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, 4. hazırlık maçını geçtiğimiz gün 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından  Bozüyükspor ile yaptı. 1. etap kamp döneminde istediği sonuçları alamayan yeşil-beyazlılar yeni teknik adamı Zafer Turan ile çıktığı ilk hazırlık maçında  Bozüyükspor'a 3-2 mağlup oldu. Tecrübeli teknik adam Zafer Turan, karşılaşmanın her iki yarısında da tüm futbolcularına şans tanırken takımının son durumunu görme imkanı buldu. Dün yaptığı çift idmanla günü tamamlayan Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarına bugün devam edecek.
Emirhan Otel sahasında oynanan karşılaşmaya Anadolu Selçukluspor Mehmet Zeki Uçan, Fikret Topaloğlu, Ahmet Önay, Candemir Aktav, Volkan Fındıklı, İlhan Aydoğdu, Yusuf Akyel, Serhat Mermer, Doğan Şahin ve Ali Kafadar onbiriyle başladı. Teknik Direktör Zafer Turan ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle Ahmet Sabri Fener, Rıfat Erdem, Feyyaz Belen, Kenan Karışık ve Muhammet Cihat Kocatürk’ü de oyana alırken Anadolu Selçukluspor’un gollerini 55. dakikada Ali Kafadar ve 86. dakikada Kenan Karışık kaydetti. Bozüyükspor’un gollerini ise İshak Topçu (2) ve Erhan Namlı attı.
Beyaz Gurup'ta ligin ilk yarısını 17 Puanla 12. sırada tamamlayan Anadolu Selçukluspor, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Yeşil-beyazlılar ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını da sürdürecek. Anadolu Selçukluspor, Spor Toto 2. lig Beyaz Grupta ikinci yarının ilk hafta maçında 27 Ocak Pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşma için 25 Ocak Cuma gününe kadar kamp yaptığı otelde hazırlıklarını sürdürecek. Ligin 2. devresi için 2. etap çalışmalarına Antalya'da başlayan Anadolu Selçukluspor lig başlamadan yeni teknik adam Zafer Turan'nı raporu doğrultusunda 2-3 transfer yapmayı planlıyor. Temsilcimiz, teknik adam Turan'ın mevcut oyunculardan memnun olduğunu belirtmesi ve Anadolu Selçukluspor'un bir stoper birde forvet konusunda arayışları sürüyor. Ayrıca Tedavileri devam eden Rıdvan Sağlam ve Abdullah Çoban, Aykut Uluç ve Yaser Hacımustafaoğlu gibi oyuncuların durumları her geçen gün daha iyiye gidiyor.  
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.