Anadolu’da anlamlı veda

Anadolu’da anlamlı veda

Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanda karşılaştığı Gümüşhanespor işle 0-0 berabere kaldı. Yeşil beyazlıların göstermiş olduğu centilmenlik örneği ise maçın önüne geçti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanda ligin son maçında Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil beyazlılar karşılaşmanın ikinci yarısındaki centilmenlik örneği ise stadyumda uzun süre alkışlandı.

Anadolu Selçukluspor’un daha çok genç oyunculardan kurulu bir kadro ile maç oldukça sakin bir havada gerçekleşti. İki takım içinde son derece  geçen maçta 30. dakikada yaşanan sakatlık sonrası yedek kulübesinde oyuncusu olmayan Gümüşhanespor sahada 10 kişi kaldı. Kalan sürede de genelde orta oyunu şeklinde geçen karşılaşmada gol olmayınca takımlar soyunma odalarına 0-0 beraberlikle gittiler. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Anadolu Selçukluspor önemli ir centilmenlik örneği gerçekleştirdi. Teknik heyet tarafından Can Demir Aktav rakibin 10 kişi kalması nedeniyle kenara alındı ve yerine oyuncu gönderilmedi. Can’ın kenara gelmesiyle kalan 45 dakikayı iki takımda 10 kişi tamamladı. Yeşil beyazlılar gol bulamayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 beraberlikle sona erdi.

ŞAMPİYON GİRESUNSPOR, DARDANEL KÜME DÜŞTÜ 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Giresunspor sahasında Yeni Malatyaspor’u 2-1 yenerek sezonu şampiyon olarak tamamladı ve adını PTT 1. Lige yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekibin en yakın takipçisi Göztepe’nin ise Turgutluspor karşısında aldığı 3-2’lik galibiyet şampiyonluk için yetmedi.  Alınan sonuçların ardından Göztepe, Hatayspor, Yeni Malatyaspor ve Kartalspor Play-Off karşılaşması oynayacak.  Ligin altında ise daha önce küme düşmesi kesinleşen Çankırıspor ve Gaziosmanpaşa’nın ardından Dardanelspor 2. Lige veda eden 3. Takım oldu. Geçtiğimiz sezon bu lige yükselen Dardanelspor son maçta deplasmanda Tokatspor’u 4-0 yenmesine rağmen bir başka kümede kalma savaşı veren Tarsus İdmanyurdu’nun Pendikspor ile 0-0 berabere kalmasıyla birlikte rakibi ile olan arasındaki 1 puanlık fark kapanmadı ve küme düşen ekip kırmızı-beyazlılar oldu. 

STAT: Yeni Şehir

HAKEMLER: Emre Kosif xx, Mehmet Ali Akkor xx, Barış Turhan xx

GÜMÜŞHANESPOR: Süleyman xxx, Samet xx, Emre xx, İbrahim xx, Mehmet xx, Selçuk xx, Gökhan xx, Taner xx, Bilal xx, Enes xx, Halil xx

KONYA ANADOLU SELÇUKLUSPOR: Mehmet xx (Sami dk. 87 ?), İsmail xx, İbrahim xx, Aydın xx (Hasan dk. 67 xx), Ramazan xx, Ahmet xx, Onur xx, Muhammet xx, Fatih xx, Can xx, Emre xx

SARI KARTLAR: Onur, Can, Emre (Konya Anadolu Selçukluspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.