Anadolu’da 31 Mayıs alarmı

Anadolu’da 31 Mayıs alarmı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da 27 kişilik kadrodan 21 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2014 tarihinde sona eriyor

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da 27 kişilik kadrodan  21 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2014 tarihinde sona eriyor. Hafta sonu ligin son maçını oynayacak yeşil beyazlılarda iç transfer konusu ise henüz gündeme alınmadı.

13 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Konya Anadolu Selçukluspor’da dış transferler geçtiğimiz iki sezonda kadroya kazandırılan 13 futbolcunun sözleşmeleri 31 Mayıs 2014 tarihinde sona eriyor. Takımın iskeletini oluşturan bu isimler genellikle tecrübeleri ile öne çıkan isimler olması ise dikkat çekiyor. Sözleşmesi sona eren 13 kişilik kadroda şu isimler yer almakta; Ahmet Önay, Aydın İnanç, Aydın Kuzu, Deniz Yıldırım, Emrah Çetin, Emre Köksal, Ersin Uyanık, Evren Avşar, M. Zeki Uçan, Ramazan Durdu, Serhat Mermer, Volkan Fındıklı ve Yaser Hacımustafaoğlu. Bu isimlerden Yaser Hacımustafaoğlu geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılmıştı. Kalan isimlerle yola devam edilip edilmeyeceği noktasında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

KİRALIKLARIN DURUMU BELİRSİZ

Bu arada yeşil beyazlılarda Torku Konyaspor’dan kiralanan 8 ismin durumu da belirsizliğini koruyor. 31 Mayıs tarihinde sona erecek kiralık sözleşmeleri gereğince oyuncuların Torku Konyaspor’a geri dönmesi beklenmekte. Bu isimlerden hangilerinin Torku Konyaspor’da kalıp, hangilerinin yeniden Anadolu selçukluspor’a kiralanacağı ise sezon başı kampında belli olacak. Konyaspor’dan kiralanan ve 31 Mayıs 2014 tarihinde kiralık sözleşmesi sona erecek isimler ise şu şekilde; Abdülkerim Bardakçı, Emre Akdağ, Fatih Görücü, İbrahim alan, İsmail Güven, M. Abdullah Çoban, Muhammet yürükuslu, Vedat Bora.

ELDE KALAN 6 FUTBOLCU

Konya Anadolu Selçukluspor’da giden 21 futbolcuya karşılık elde kalan futbolcu sayısı ise bir hayli az. Yeşil beyazlılarda sadece 6 futbolcunun sözleşmesi devam ediyor. Bu 6 isimden bu sezon düzenli forma giyen oyuncu sayısı ise üç. İşte yeşil beyazlılarda sözleşmesi devam eden oyuncular ve sözleşme bitiş tarihleri; Can Demir Aktav(2016), Fikret Topaloğlu (2015), Gökay Işıtan (2016), Hasan Uysal (2016), Onur Uğulu (2016), Sami Ortaabacı (2016).

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.