Anadolu zıpkın gibi

Anadolu zıpkın gibi

Ligin ikinci yarısına Antalya'da kamp yaparak hazırlanan Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Abdurrahman Baysangur, kampta bir haftalık süreyi tamamlamak üzere olduklarını belirterek, herşeyin yolunda gittiğini söyledi.

Ligin ikinci yarısına Antalya'da kamp yaparak hazırlanan Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Abdurrahman Baysangur, kampta bir haftalık süreyi tamamlamak üzere olduklarını belirterek, herşeyin yolunda gittiğini söyledi. Baysangur, “Pazar günü kampımız sona erecek. Hemen hemen günde çift antrenmanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada 3 hazırlık maçı yaptık. Son hazırlık maçımızı da Buğsaş takımıyla Cumartesi günü yapacağız. Kampta gurbetçi oyuncular var, onları görmek adına bu hazırlık maçları yararlı oluyor. Kamptaki ikinci maçımızı Bandırmaspor'la yaptık, bu maçta sahaya iki farklı kadroyla çıktık. Çalışmalardan memnunum. Kocaeli Birlikspor karşılaşmasında futbolcularımızın top oynama isteği ve arzusu üst seviyedeydi. Bunu skora yansıtmaları bizi sevindirdi. Maçın genelindeki görüntü çok çok iyiydi. Sanki resmi lig maçı gibi iki takımda maçı önemseyince ortaya güzel oyun çıktı. Heyecan vardı ve 1-0 kazandık. Oyun olarak bizi çok tatmin etti. Sabah antrenman yapıp akşam 5’de maç oynamak ve tempomuzun da hiç düşmemiş olması bizi mutlu etti. Sahaya sürdüğümüz kadro ideal kadromuza çok yakın futbolculardan oluştu. Fazla oyuna müdahalede bulunmadık ve ortaya güzel bir futbol çıktı” dedi.

2015'in ilk maçını kendi saha ve seyircileri önünde Ümraniyespor'la yapacaklarını bildiren Baysangur, bu karşılaşmaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, transfer konusunu da değindi. Baysangur şunları söyledi: “

Bazı futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bazıları da bizimle antrenmanlara çıkıyor. Bunları takiph ediyoruz. Bunlardan 3'üyle yakından ilgileniyoruz. Resmi olmadan anlaştık demek doğru değil. Şuanda bizimle beraber kamptalar büyük olasılıklada anlaşacağız. Yöneticimiz Ahmet Eser konuyla ilgileniyor. Kampta Torku Konyaspor U21 takımından da 3 futbolcu var Bunlar bildiğimiz tanıdığımız futbolcular. Ahmet Karaman, Yılmaz Lüle ve Hacı Gürhan. Bu oyuncuların kamp görmeleri, ağabeyleri ile ortamı koklamaları yetenekleri ve tecrübe edinmeleri açısından kendileri adına yararlı olacak” diye konuştu.

Antalya kampının pazar günü sona ereceğini söyleyen Abdurrahman Baysangur, takımın Pazar günü Konya’ya döneceğini ve 1 günlük iznin ardından da Salı günü itibariyle Ümraniyespor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. Baysangur, kaleci M.Zeki Uçan'ın çapraz bağlarında bir sıkıntı olduğunu, büyük bir olasılıkla operasyon geçireceğini belirterek, bunun dışında önemli bir sıkıntılarının olmadığının altını çizdi. Genç teknik adam, “Yeni yıla yeni bir havayla başlamak istiyoruz. Oyuncuların antrenmanlardaki performansları ve iyi oynama istekleri bizi mutlu ediyor. Takımda istek var, arzu var, kenetlenmişlik var. inşallah bunun geri dönüşünü ligde iyi alırız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.