Anadolu start veriyor

Anadolu start veriyor

Konya Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör Zafer Turan bu gün Konya’ya geliyor. Yeşil beyazlılarda futbol komitesi ile teknik direktör Zafer Turan arasındaki toplantı ardından imzalar atılmaya başlanacak.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da beklenen toplantı bugün gerçekleştirilecek.

TURAN, KONYA’YA GELİYOR

Yeşil beyazlı ekipte imzası ardından izne çıkan Zafer Turan bugün Konya’ya gelecek. Alınan bilgilere göre deneyimli teknik adam ile futbol komitesi bugün bir toplantı yaparak, transferde somut adımlar atmaya başlayacak. Gündemin ana maddesini iç transfer oluştururken, Torku Konyaspor’dan kadroya katılacak isimlerde bir hayli önemli.

GELECEK HAFTAYA SARKMAYACAK

Alınana bilgilere göre ilk hedefi iç transfer olan yeşil beyazlılarda imzaların bir sonraki haftaya sarkması beklenmemekte. Bu hafta sonuna kadar daha önceden temas kurulan oyuncular Konya’ya davet edilecek ve resmi sözleşmeler imzalanacak. Zafer Turan imzasının ardından yönetimle yaptığı görüşmede, Serhat Mermer, Zeki Uçan ve Aydın Kuzu’yu yeni sezonda da kadrosunda görmek istediğini ifade etmişti.

HOCALAR NE ZAMAN GÖRÜŞECEK?

Bu arada Konyaspor’dan gelecek oyuncular içinde görüşmeler sürüyor. Yönetici bazında gerçekleştirilen görüşmelerde nihai karar hocaların görüşmeleri sonrası netleşecek. İlerleyen günlerde Konya’ya gelmesi planlanan Mesut Bakkal ile Zafer Turan’ın görüşmesi sonrasında yeni sezonda Konya Anadolu Selçukluspor forması giyecek Torku Konyasporlu oyuncular belirlenecek.

BÜTÇE KONYASPOR’DAN

Öte yandan dış transfer dede iki kulüp yönetiminin birlikte hareket etmesi beklenmekte. Torku Konyaspor futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy geçtiğimiz hafta yapılan basın toplantısında Anadolu Selçukluspor’un transferleri içinde bütçe ayrıldığını ifade etmişti. Konuyla ilgili ayrıntılı açıklama yapılmazken, genç ve yetenekli oyuncuların transferi noktasında Konyaspor’un pilot takımına maddi destekde bulunması beklenmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.