Anadolu sezonu kapatıyor

Anadolu sezonu kapatıyor

Konya Anadolu Selçukluspor sezonun son maçında deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşıyor. Yeşil beyazlılar zorlu 90 dakikanın ardından sezona noktaya koyacak.

Spor Toto 2. Lig’de 34. Hafta maçları bugün oynanacak. Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanda Gümüşhanespor işe karşılaşacağı maçın ardından ise sezona noktayı koyarak tatile girecek.

TARİHTEKİ 2. MAÇ

İki kulüp bu güne kadar sadece bir kez karşı karlıya geldi. Ligin ilk yarısında Konya’dan oynanan maç 3-3 sona ermişti. İki kulübün ilk maçı olan bu karşılaşmada gol perdesi açan isim Serhat Mermer olurken, yeşil beyazlılar ardından 2-1 geriye düşmüşlerdi. Tekin Adar’ın golü ile farkı yeniden ikiye çıkartan Gümüşhanespor’a Vedat bora ve 90. dakikada  Yaser Hacımustafaoğlu’nun golüyle karşılık vererek sahadan 1 puan çıkartmayı bilmişti. Bu maç aynı zamanda Nevzat Dinçbudak’ın da yeşil beyazlılardaki son maçı olmuştu.

KOSİF İLE 2. MAÇ

Bu arada karşılaşmayı İstanbul’dan Emre Kosif yönetecek. Kosif’in yardımcılıklarını Mehmet Ali Akkor ve Barış Turhan yaparken, Dilan Deniz Gökcek yapacak. Emre Kosif bu yıl ikinci defa bir Anadolu maçında görev alırken, İstanbul Bölgesi Hakemi daha öncede ilk yarıda oynanan ve 0-0 sona eren İnegölspor maçında düdük çalmıştı.

LİGDE GÜNÜN PROGRAMI

Şampiyonluk yarışının ve düşme hattında hesapların devam ettiği ligde tüm maçlar bugün saat 15:30’da başlayacak. 2. Lig Beyaz Grup’ta günü programı şu şekilde; Tarsus İdmanyurdu-Pendikspor, Tokatspor-Dardanelspor, Göztepe-Turgutluspor, Giresunspor-Yeni Malatyaspor, Sarıyer-Hatayspor, Gümüşhanespor-Konnya Anadolu Selçukluspor, Aydınspor 1923-İnegölspor, Kırklarelispor-Gaziosmanpaşa,  Kartalspor-Çankırıspor.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.