Anadolu Selçukspor İkinci Başkanı Okay Tınkır, taraftar tarafından takımın yalnız bırakıldığını söyledi 

Anadolu Selçukspor İkinci Başkanı Okay Tınkır, taraftar tarafından takımın yalnız bırakıldığını söyledi 

Anadolu Selçukspor İkinci Başkanı Okay Tınkır, taraftar tarafından takımın yalnız bırakıldığını söyledi 

Okay Tınkır, Şanlıurfaspor karşısında galibiyeti kaçıran takımın aldığı bir puana sevinemediklerini, ancak bu bir puanında önemli olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

“Bakıldığı zaman güçlü bir rakipten bir puan aldık ancak bizim için bu sonuç iyi değil. Ve aldığımız bu bir puan bizi ligde bırakacak. Çok önemli bir galibiyet kaçırdık. Tokatspor haricinde diğer rakiplerimiz haftayı mağlubiyetle kapattılar. Bu hafta alacağımız galibiyet bize büyük avantaj sağlayacaktı. Artık hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu maçına bırakacağız. Ben inanıyorum inşallah arkadaşlarımız Tarsus maçında üç puan alıp yolumuza devam edecekler.

Ancak söylemek istediğim önemli bir şey var. Konyalı sporseverlere seslenmek istiyorum. Bu takım neden yalnız bırakılıyor? Günlerden beri kamuoyunda taraftar desteği istediğimizi haykırıyoruz. Açıkçası çok üzülüyorum. Şu an bulunduğumuz lige ulaşabilmek için başka şehirler milyon liralar harcıyorlar. Ama biz maalesef elimizdeki Anadolu Selçukspor’umuza sahip çıkamıyoruz. Bu takım sadece bizlerin değil. Konya’nın takımı.

Takımımızla ilgili farklı söylemler sosyal medyada yazılmaya başladığından bu yana gerek Zahir başkanım, gerek ben ve yönetim kurulu üyelerimiz, oyuncularımızı motive etmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bu lig sona ermeden biz tamam demeden bu takımın varlığı ile ilgili herhangi bir şey söz konusu değildir. Zaman birlik zamanı ve lütfen bu takıma destek olun. Bu günden itibaren motivasyonu etkileyecek her türlü söylemden uzak durulmasını rica ediyorum. Hep birlikte olursak bunu başarabiliriz. Allah’ın izle ile ligde kalacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.