Anadolu Selçuklu Antalya'ya gidiyor

Anadolu Selçuklu Antalya'ya gidiyor

Birinci etap kamp çalışmalarını tamamlayan ve 3 günlük izine çıkan Adanolu Selçukluspor, 2. kamp dönemine yarın Emirhan Xanthe Otel'de başlayacak. Temsilcimizde transfer çalışmaları aralıksız sürüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da 2. kamp dönemi yarın başlayacak. 1. etabı Antalya'da tamamlayan ve izine çıkan yeşil-beyazlılar yarın yeniden topbaşı yapacak. Teknik Direktör Zafer Turan tarafından futbolculara 3 gün izin verilirken futbolcular yarın Emirhan Xanthe Otelde toplanarak 10 gün sürecek ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Anadolu Selçukluspor Spor Toto 2.lig Beyaz Grupta ikinci yarının ilk hafta maçında 27 Ocak 2103 tarihinde deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.

Bir diğer taraftan da ara transfer çalışmalarını bir an önce noktalamak isteyen yeşil-beyazlı yönetim kurulunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcimiz, yeni teknik adam Zafer Turan'ın mevcut oyunculardan memnun olduğunu belirtmesi ve ardından verdiği rapora göre 2 veya 3 takviye yapmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlıların bir stoper birde forvet konusunda arayışları sürüyor. Ayrıca teknik patron Turan'ın Erdinç'i istemesi ile Konya'nın spor gündemine oturan temsilcimizde yöneticiler, söz konusu transferi noktalamak adına girişimlerini sürdürüyor. Anadolu Selçukluspor yöneticilerinin transfer konusunda yaşanan gelişmeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

Anadolu Selçukluspor, kamp dönemi boyunca hazırlık maçlarında takımın son durumunu görme imkanı buldu. Kampın ilk hazırlık maçlarını 3. lig takımları ile oynayan Anadolu Selçukluspor, Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kalırken Kahraman Maraş Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. PTT 1. Lig takımı Samsunspor ile 3. maçına çıkan temsilcimiz bu karşılaşmadan 0-0'lık skorla ayrıldı. Kamp süresi boyunca hazırlık maçları dışında günlük çift antrenman yapan temsilcimiz bir diğer taraftan da sakatlık yaşayan futbolcularının geri dönüşünün hesaplarını yaptı. Uzun süredir sakatlıkları devam eden futbolcuların durumlarının iyiye gitmesi, teknik heyeti sevindiriyor. Tedavileri süren Rıdvan Sağlam ve Abdullah Çoban, Aykut Uluç ve Yaser Hacımustafaoğlu gibi oyuncuların durumlarıç her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu futbolcuların ikinci yarıda takımdaki yerlerini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.