Anadolu Selçuk’a  Ereğli talip oldu

Anadolu Selçuk’a Ereğli talip oldu

Son günlerde kapatılacağı iddia edilen TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor’a Ereğlispor talip oldu. Dün Konya’ya gelen Ereğli heyeti Atiker Konyaspor yönetimi ile görüşme yaparak büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

KONYASPOR YÖNETİMİ HAZIR BULUNDU

Toplantıda; Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, 2.Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcılarından; Okay Tınkır ve Zahir Renklibay, As Başkanlardan Recep Çınar, Mehmet Günbaş  hazır bulundu  AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez,  Ereğli Pankobirlik Başkanı Talha Üzer, İş Adamı Orhan Güngör ve Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış ve Ereğlili teknik direktör Gürses Kılıç Konyaspor yönetimiyle görüştü. Toplantının ardından sosyal medyadan açıklamada bulunan Halil Etyemez, “Ereğlispor Kulübü Başkanı Bilgin Kamış ve beraberindeki heyetle birlikte Konyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Kulluk ve Kulüp yöneticileriyle bir araya geldik. Anadolu Selçukspor'un Ereğli şehrimize kazandırılması hususunda istişarelerde bulunduk” dedi.

TAKIMIN İSMİ ANADOLU EREĞLİSPOR OLACAK

Öte yandan Anadolu Selçukspor’un Ereğlispor’a devredilirse isminin ‘Anadolu Ereğlispor’ olacağı öğrenilirken takımın teknik direktörlüğünü ise Gürses Kılıç’ın yapacağı kaydedildi. Takımın maçları ise Ereğli Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum