Anadolu Selçuk stoper arıyor

Anadolu Selçuk stoper arıyor

Konya Anadolu Selçukspor’da transfer harekatı devam ediyor.

Konya Anadolu Selçukspor’da transfer harekatı devam ediyor. Yeşil beyazlılar son olarak Göztepe’den Tunç Murat Behram ile + yıllık sözleşme imzaladı.

HEDEFTE STOPER VAR

Yeşil beyazlılarda sıradaki hedef Volkan’ın takımdan ayrılması sonrası o açığı tecrübeli bir issim ile kapatmak. Bu noktada çalışmalarını sürdüren Anadolu Selçukspor ‘un listesindeki isimler arasında Konya Torku Şekerspor forması da giymiş Süleyman Varlık’ın yanı sıra, ünlü futbolcu Baki Mercimek’te yer almakta.  Ayrıca Hatayspor’dann Erkan Çatalçam’da listedki başka bir alternatif isim. Bu üç isimden biri gelecek sezonKonya Anadolu Selçukspor’da mücadele edecek.

KANAT VE ORTAYA TAKVİYE

Stoper’in yanı sıra yeşil beyazlılar orta saha ve kanat içinde arayışlarını sürdürmekte. Yeşil beyazlıların bu mevki için Bugsaşspor’dan Samet Kartanalp ile görüşmelerini sürdürdüğü oyuncu ile büyük oranda anlaşma sağlandığı ifade edildi. Son dakikada yaşanabilecek bir sıkıntı durumunda ise listedeki alternatif isimler gündeme alınacak. Ayrıca Anadolu Selçukspor’da bir de genç kaleci transferi gündeme gelebilir.

PAZARTESİ BAŞLIYOR

Öte yandan Konya Anadolu Selçukspor 2014-2015 sezonu startını Paartesi günü verecek. Yeşil beyazlılar Pazartesi günü saat 14:00’de kampta bir araya gelirken, saat 17:00’de sezonunun ilk antrenmanı gerçekleştirilecek.  Çalışmalara tam kadro halinde başlanması beklenmekte.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.