Anadolu Selçuk penaltı  atamıyor

Anadolu Selçuk penaltı atamıyor

Anadolu Selçukspor son haftalarda yaşadığı şanssızlıklarla ilginç bir istatistiğe imza attı. Yeşil-beyazlı ekip kazandığı 7 penaltının sadece 3’ünü gole çevirebildi ve kaçan penaltılarla birlikte 6 puandan oldu

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Anadolu Selçukspor  son haftalarda kaçırdığı penaltılarla taraftarlarına  saç baş yoldururken  gole çevrilemeyen penaltılar yeşil-beyazlı ekibin 5 puan kaybetmesine neden oldu.  Ligin ikinci yarısına  müthiş bir çıkış yaparak başlayan Anadolu Selçukspor kaçan penaltılardan dolayı dertli.

YENİ MALATYA MAÇIYLA BAŞLADI

Anadolu Selçukspor penaltı kaçırmaya sezonun 22. Haftasında iç sahada oynanan Yeni Malatyaspor maçında başladı. Yeni Malatyaspormaçında  kazandığı penaltı ile öne geçen yeşil-beyazlı ekip 2. Yarının kritik dakikalarında da bir penaltı daha kazanarak galibiyet adına büyük avantaj sağlamıştı ancak ilk penaltıyı gole çeviren Halil İbrahim Sönmez bu penaltıyı gole çeviremedi ve Anadolu Selçukspor’un penaltı kaçırma hastalığı başladı.

FETHİYE MAÇINDA 2 ‘Sİ DE  KAÇTI

Yeni Malatyaspor maçında penaltı kaçıran Halil İbrahim Sönmez,  Anadolu Selçukspor’un alt sıralardan kurtulma adına büyük önem taşıyan Fethiyespor maçında da penaltı kaçırarak büyük hayal kırıklığı yarattı. Kaçan ilk penaltının ardından  Yeşil-beyazlı ekip kritik dakikalarda yine bir penaltı kazandı ve bu kez topun başına Onur Berber geçti. Berber de penaltıyı kaçırınca Anadolu Selçukspor sahadan eli boş döndü.

AHMET ÖNAY DA KAÇIRDI

Son iki haftada kaçan penaltılar oyuncular üzerinde olumsuz etki yaratırken takımın soğuk kanlı penaltıcısı Ahmet Önay da Aydınspor karşısında penaltıyı önce kaçırdı  sonra dönen topu tamamlayarak gol yaptı.

3 MAÇTA 5 PENALTI

Anadolu Selçukspor  2014-2015 sezonunda toplam 7 penaltı kazanırken bu penaltıların 5’ini son 3 haftada kazandı. Yeşil-beyazlı ekip bu 5 penaltının 4’ü kaçırdı.  Halil İbrahim Sönmez  (2), Onur Berber ve Ahmet Önay penaltıları kaçıran oyuncular oldu

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.