Anadolu moral buldu

Anadolu moral buldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da sezonun 16. Hafta maçında Tokatspor deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da sezonun 16. Hafta maçında Tokatspor deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.  Abdurrahman Baysangur’un takımın başına gelmesiyle birlikte çıkış yakalayan yeşil-beyazlı ekip son 2 haftada aldığı yenilgilerle düşüşe geçmişti.  2 haftayı  yenilgi ile kapatan Anadolu Selçukspor 15. haftayı da maç yapmadan geçirmişti. Arayı iyi değerlendiren yeşil-beyazlı ekip sezonun 16.hafta maçında deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen Tokatspor’u 2-1 yenerek tekrar moral buldu. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu sahasında Kartalspor’u konuk edecek. Dünü izinli geçiren Anadolu Selçukspor Kartalspor maçının hazırlıklarına bugün saat 14.30’da gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak.

İYİ MÜCADELE İLE KAZANDIK

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur  zor bir deplasman ve ağır zeminde 10 kişiyle galip geldikleri için mutlu olduklarını ve kalan 3 haftada umutlu olduklarını söyledi. Baysangur, “ Tokatspor’u izleme fırsatı bulmuştuk. Hazırlıklarımızı rakibimizin eksiklerine göre yaptık. Maça iyi başladık ve yan toptan golü bulduk. Saha zemini ağırdı iki takım içinde. Sürekli yağan yağmur zemini iki takım içinde ağır hale getirdi. İlk yarının ortalarında 2 haftadır devam eden yan top zaafımız bu maçta da kendini gösterdi ve bir yan top sonrası rakip beraberliği yakaladı. Aslında yan top zaafımız son iki haftadır ortaya çıktı. Öncesinde böyle bir sorunumuz yoktu. Bence bu anlık konsantrasyon eksikliği ve adam paylaşmadan kaynaklanıyor. Hafta içi daha fazla uyarıda bulunacağız oyuncularımıza. Maçın devre arasına girmeden İbrahim Alan’ın kırmızı kart görerek oyun dışında kalması  oyuncularımızı demorelize etti.  Ancak ikinci yarı orta sahayı kalabalık tutarak oyuncularımızın da iyi mücadelesiyle skoru koruma yoluna gittik. Bulacağımız kontra ataklarla da galip gelmeyi hedefledik. Nitekim öyle oldu ve bir yan top organizasyonunda bulduğumuz golle galip geldik. Oyuncularımızı kutluyorum. Karşılaşmanın son dakikalarında Ahmet Sabri’nin de kırımızı kart görmesiyle kaleye Candemir’i geçirdik ve son anlarda zorluklar yaşadık. Ancak evimize 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Kalan 3 maçımızda maksimum puanlar alarak devreye moralli girmek istiyoruz” diye konuştu.     

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.